PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
ilaçlama tankınızın arkasına takılabilen bir aparat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 999654" data-attributes="member: 55057"><p><strong>Ynt: ilaçlama tankınızın arkasına takılabilen bir aparat</strong></p><p></p><p></p><p>ben bağda değil zeytin bahcesinde kullanmak icin alacagim</p><p>170 lt / dakika pompa debisi var 2 tonluk kapasitesi var cekilir tip</p><p>Bağ ne kadar kazandiriyor bilmiyorum o yuzden 6-7 dekarda ekonomik olurmu bilmiyorum ama fiyati 17 binliraydi </p><p>bende 400 lt asilir tip tabancali var 20 dekar olan bir bahcede 2 depodan fazla atmak zorunda kaliyorum bazen buda benim icin zaman kaybi </p><p>cogu bahceye 1 depo yetiyor bazilarina yarim depo yetiyor ama agacla buyudukce ve arazi aldikca 400 litre bana fazla is cikartmaya basladi </p><p>soyle ki 200litre su doldur ilaci koy karistirmayi ac ustunu doldur </p><p>sonra bitir tekrar doldur</p><p>bu otomatik algilayicili olan ilac tasarrufu saglar ama depo kapasitesi yetersiz gibi</p><p>gerci bu sistemin turboatomizerli buyuk tankli olanida var ama onda fiyat daha da ucuktur.</p><p>o yuzden zaman tasarrufu saglar diyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 999654, member: 55057"] [b]Ynt: ilaçlama tankınızın arkasına takılabilen bir aparat[/b] ben bağda değil zeytin bahcesinde kullanmak icin alacagim 170 lt / dakika pompa debisi var 2 tonluk kapasitesi var cekilir tip Bağ ne kadar kazandiriyor bilmiyorum o yuzden 6-7 dekarda ekonomik olurmu bilmiyorum ama fiyati 17 binliraydi bende 400 lt asilir tip tabancali var 20 dekar olan bir bahcede 2 depodan fazla atmak zorunda kaliyorum bazen buda benim icin zaman kaybi cogu bahceye 1 depo yetiyor bazilarina yarim depo yetiyor ama agacla buyudukce ve arazi aldikca 400 litre bana fazla is cikartmaya basladi soyle ki 200litre su doldur ilaci koy karistirmayi ac ustunu doldur sonra bitir tekrar doldur bu otomatik algilayicili olan ilac tasarrufu saglar ama depo kapasitesi yetersiz gibi gerci bu sistemin turboatomizerli buyuk tankli olanida var ama onda fiyat daha da ucuktur. o yuzden zaman tasarrufu saglar diyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
ilaçlama tankınızın arkasına takılabilen bir aparat
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt