PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
İLAÇLIYORUZ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 799207" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: İLAÇLIYORUZ...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>saolasın Gürkan abi bitki besleme grubunda genelde SUMİTOMO CORP. grubu ve ALTINTAR Adlı firmanın distribitörlüğünü yaptığı ithal ürünleri kullanıyorum onları bulamadığım yada pahalı olacağını düşünüdüğüm zamanlar yerli firmalardan alıyorum </p><p></p><p>bitki koruma grubunda ise hektaş ve bayer ve syngenta grubu ilk tercihlerim arasında arada sırada dupont firmasının ürünlerini kullanıyorum</p><p></p><p>bitki koruma grubu zaten hep ithal ürünlerden oluşuyor besleme grubu ise bambaşka bir dünya yerlisinden yabancısına birçok firma birçok seçenek kombinasyon ve fiyat aralığı var ben genelde en iyilerini kullanmaya calışıyorum bunlarda ithal ürünler ne yazık ki yerli ürünleri kullandığım zamanlarda oluyor elbette fakat çok tercih etmiyorum çünkü sıvı preparatları diğer ürünlerle iyi karışmıyor karışımı bopzuyor yada üste çıkıyor toz preparatla da ise çözünme problemleri oluyor </p><p></p><p>yerli ürünlerde ec-ph dengesi hem sıvı hemde toz preparatlar da maalesef yok yada çok düşük buda sıkıntılar yaratıyor </p><p></p><p>yerli ürünler içinde kütahya kimyanın hümik-fülvik asitleri en çok kullandıklarım arasında ve sınıfındaki yerli ürünler içerisinde en iyisi diyebilirim</p><p></p><p>sonuç olarak kalite farkı yerli-yabancı ürünler arasında çok fazla </p><p></p><p>Antalya bu ürünlerin üretim ocağı denebilir yaklaşık 600-650 firma var kayıtlı merdiven altı diye tabir edilen yerler ile bu sayı 1000-1500 leri buluyor </p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkürler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 799207, member: 44293"] [b]Ynt: İLAÇLIYORUZ...[/b] saolasın Gürkan abi bitki besleme grubunda genelde SUMİTOMO CORP. grubu ve ALTINTAR Adlı firmanın distribitörlüğünü yaptığı ithal ürünleri kullanıyorum onları bulamadığım yada pahalı olacağını düşünüdüğüm zamanlar yerli firmalardan alıyorum bitki koruma grubunda ise hektaş ve bayer ve syngenta grubu ilk tercihlerim arasında arada sırada dupont firmasının ürünlerini kullanıyorum bitki koruma grubu zaten hep ithal ürünlerden oluşuyor besleme grubu ise bambaşka bir dünya yerlisinden yabancısına birçok firma birçok seçenek kombinasyon ve fiyat aralığı var ben genelde en iyilerini kullanmaya calışıyorum bunlarda ithal ürünler ne yazık ki yerli ürünleri kullandığım zamanlarda oluyor elbette fakat çok tercih etmiyorum çünkü sıvı preparatları diğer ürünlerle iyi karışmıyor karışımı bopzuyor yada üste çıkıyor toz preparatla da ise çözünme problemleri oluyor yerli ürünlerde ec-ph dengesi hem sıvı hemde toz preparatlar da maalesef yok yada çok düşük buda sıkıntılar yaratıyor yerli ürünler içinde kütahya kimyanın hümik-fülvik asitleri en çok kullandıklarım arasında ve sınıfındaki yerli ürünler içerisinde en iyisi diyebilirim sonuç olarak kalite farkı yerli-yabancı ürünler arasında çok fazla Antalya bu ürünlerin üretim ocağı denebilir yaklaşık 600-650 firma var kayıtlı merdiven altı diye tabir edilen yerler ile bu sayı 1000-1500 leri buluyor teşekkürler.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
İLAÇLIYORUZ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt