PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ilgili arkadaşlar ir bakarsa
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrah ağan" data-source="post: 680585" data-attributes="member: 45519"><p><strong>Ynt: ilgili arkadaşlar ir bakarsa</strong></p><p></p><p>öncelikle hayırlı olsun.bizde 2012 td75 d 4x4 orjinal kabinli almıştık..traktörü tarlada ve yolda kullandık.bizde ayrıca 65-56 da var.rampada oldukça başarılı 65-56 nın arkasından kalmıyor daha 200 saate gelmedi motor.tarlada 4 lü 12 inç ünlü ile denedik.42 dekar tesviye olmuş mısır yeri sürdük kurakta...biz tarlayı derin süreriz minimum 25 cm olur sürdüğümüz yerdeki derinlik...çift esnasında motoru 17-19 gaz arasında kullandım.2 kademe 3 vites de sürüm yaptım.traktör 76 litre mazot yaktı...ertesi gün 30 dekar ( 1 dekar =1000 metrekare) yer sürdüm 3 kademe 1 vitesle aynı pullukla .48 litre yaktı ama bu tarla nispeten daha tavlıydı.traktör ağır devirli olduğu için yolda fazla gaz vermeyeceksin.frenleri gayet iyidir.traktörün daha açılmamış olduğunu ve kurakta sürüm yapıldığını düşünürsen bence yakıt yaptığı iş için çok iyi...birde td 80 daha mantıklı diyen arkadaşlar var.arkadaşta td80 var yolda fazla yakmıyor ama ağır işe girince biraz boğulma ve yakıtta artış oluyor demişti.benim tavsiyem eğer imkanın olursa getir götür işleri için ufak bir motor iyi olur.240-480 vb gibi...bol kazançlar getirsin.. ok-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrah ağan, post: 680585, member: 45519"] [b]Ynt: ilgili arkadaşlar ir bakarsa[/b] öncelikle hayırlı olsun.bizde 2012 td75 d 4x4 orjinal kabinli almıştık..traktörü tarlada ve yolda kullandık.bizde ayrıca 65-56 da var.rampada oldukça başarılı 65-56 nın arkasından kalmıyor daha 200 saate gelmedi motor.tarlada 4 lü 12 inç ünlü ile denedik.42 dekar tesviye olmuş mısır yeri sürdük kurakta...biz tarlayı derin süreriz minimum 25 cm olur sürdüğümüz yerdeki derinlik...çift esnasında motoru 17-19 gaz arasında kullandım.2 kademe 3 vites de sürüm yaptım.traktör 76 litre mazot yaktı...ertesi gün 30 dekar ( 1 dekar =1000 metrekare) yer sürdüm 3 kademe 1 vitesle aynı pullukla .48 litre yaktı ama bu tarla nispeten daha tavlıydı.traktör ağır devirli olduğu için yolda fazla gaz vermeyeceksin.frenleri gayet iyidir.traktörün daha açılmamış olduğunu ve kurakta sürüm yapıldığını düşünürsen bence yakıt yaptığı iş için çok iyi...birde td 80 daha mantıklı diyen arkadaşlar var.arkadaşta td80 var yolda fazla yakmıyor ama ağır işe girince biraz boğulma ve yakıtta artış oluyor demişti.benim tavsiyem eğer imkanın olursa getir götür işleri için ufak bir motor iyi olur.240-480 vb gibi...bol kazançlar getirsin.. ok-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ilgili arkadaşlar ir bakarsa
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt