PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İlk defa biçerdöver alıcaz bilgi verirmisinz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="parsibey" data-source="post: 1175475" data-attributes="member: 3725"><p>Abicim, eğer yazdığın yaş doğru ise benden 17 yaş büyüksün, asla ukalalık veya akıl veriyormuş gibi sayma lütfen. Ne iş yaparsan yap bildiğin işi yap, yoluna altın serseler bile bilmediğin işten uzak dur derim öncelikle. Ben vallahi ne hayallerle 50000 liralık biçer alıp sonrasında 150000 liralık tarla satıp ödeyemeyenler gördüm. Bu meret ticari taksi gibi veya market işletmek gibi değil asla. Bunu aldımı hem usta, hem şoför, hem esnaf hem de seyyah olacaksın, evin römork, banyon köy çeşmesi olacak. 20 lira için 250000 lirayı dağ bayır, ova çayır demeden gezdireceksin, yeri gelecek paranı alamayacak, yeri gelecek basit arızayı bulamayacaksın. Hem birader yapıyor diyorsun, sormana bile gerek yok, sezon sonu başı dik, yüzü ak ise hiç durma çek kredi al, ama başı önde aklı dünde ise hiç durma kaç uzak dur derim. Hayırlı akşamlarınız olsun inşallah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parsibey, post: 1175475, member: 3725"] Abicim, eğer yazdığın yaş doğru ise benden 17 yaş büyüksün, asla ukalalık veya akıl veriyormuş gibi sayma lütfen. Ne iş yaparsan yap bildiğin işi yap, yoluna altın serseler bile bilmediğin işten uzak dur derim öncelikle. Ben vallahi ne hayallerle 50000 liralık biçer alıp sonrasında 150000 liralık tarla satıp ödeyemeyenler gördüm. Bu meret ticari taksi gibi veya market işletmek gibi değil asla. Bunu aldımı hem usta, hem şoför, hem esnaf hem de seyyah olacaksın, evin römork, banyon köy çeşmesi olacak. 20 lira için 250000 lirayı dağ bayır, ova çayır demeden gezdireceksin, yeri gelecek paranı alamayacak, yeri gelecek basit arızayı bulamayacaksın. Hem birader yapıyor diyorsun, sormana bile gerek yok, sezon sonu başı dik, yüzü ak ise hiç durma çek kredi al, ama başı önde aklı dünde ise hiç durma kaç uzak dur derim. Hayırlı akşamlarınız olsun inşallah. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İlk defa biçerdöver alıcaz bilgi verirmisinz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt