PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İlk gerçek yerli traktörün üretimi sürüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 421247" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: İlk gerçek yerli traktörün üretimi sürüyor</strong></p><p></p><p>arkadaşlar erkunt yerli ise bir yetkili çıksın açıklasın biz bu traktöre şunlardan dolayı yerli diyoruz.</p><p>tümosan yetkilisi çıksın açıklasın bizde şundan dolayı yerli imalatız.başak çıksın hattat çıksın onlarda açıklasın kim yerli kim ithal kim montaj kim telif parası veriyor kim vermiyor. bunlar genel konu açıklanmasında fayda var.</p><p> gelelim bir başka konuya bizler tofaşın kartalına doganına şahinine serçesine reno nun torosuna hep yerli diye yerli gözüyle bakmadık mı almadık mı.?</p><p>bu ülkede birşeyler olacak.oluyorda.bende sıkıldım yerli erkunt yerli tümosan gibi laflardan yok yerli degil montaj erkuntum var severekde kullanıyorum ama bende şaştım yerlimi montaj mı ithal mi.?uzelin tüm haberlerini okuyun basındaki bir çogunda yerli ve montaj diye hitab ediliyor.</p><p> bence TÜRKİYE de üretilen türk ismi taşıayan türk esri taşıyan türk eli degen türk alın teri olan şeye yabancı gözüyle bakmayalım derim.newhollan var yerli newhollan var ithal aslında aynı fabrikada aynı elden çıkıyor ama biz türk çiftçisini adam yerine koymuyorlar bize kaka yapyorlar ele cici yapıyorlar.aslında asıl konu nasıl kandırıldıgımız ve nasıl adam yerine konuldugumuzdur......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 421247, member: 988"] [b]Ynt: İlk gerçek yerli traktörün üretimi sürüyor[/b] arkadaşlar erkunt yerli ise bir yetkili çıksın açıklasın biz bu traktöre şunlardan dolayı yerli diyoruz. tümosan yetkilisi çıksın açıklasın bizde şundan dolayı yerli imalatız.başak çıksın hattat çıksın onlarda açıklasın kim yerli kim ithal kim montaj kim telif parası veriyor kim vermiyor. bunlar genel konu açıklanmasında fayda var. gelelim bir başka konuya bizler tofaşın kartalına doganına şahinine serçesine reno nun torosuna hep yerli diye yerli gözüyle bakmadık mı almadık mı.? bu ülkede birşeyler olacak.oluyorda.bende sıkıldım yerli erkunt yerli tümosan gibi laflardan yok yerli degil montaj erkuntum var severekde kullanıyorum ama bende şaştım yerlimi montaj mı ithal mi.?uzelin tüm haberlerini okuyun basındaki bir çogunda yerli ve montaj diye hitab ediliyor. bence TÜRKİYE de üretilen türk ismi taşıayan türk esri taşıyan türk eli degen türk alın teri olan şeye yabancı gözüyle bakmayalım derim.newhollan var yerli newhollan var ithal aslında aynı fabrikada aynı elden çıkıyor ama biz türk çiftçisini adam yerine koymuyorlar bize kaka yapyorlar ele cici yapıyorlar.aslında asıl konu nasıl kandırıldıgımız ve nasıl adam yerine konuldugumuzdur...... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İlk gerçek yerli traktörün üretimi sürüyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt