PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İlk gerçek yerli traktörün üretimi sürüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 423567" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: İlk gerçek yerli traktörün üretimi sürüyor</strong></p><p></p><p>arkadaş yerli olsun ithal olsun şuan ingiliz fransız üretimi montajı yok.şuan elimizde kullandıgımız mf ler fıatlar fortlar hurdaya atılcak kadar kötümü.?yahu 48 yıllık traktör şuan hala işyapıyor çalışıyor faal durumda parça sorunu yok.usta servis sorunu yok.yalan mı?</p><p>mf65 -135 165 örnek verdim.köyümde iki 74-78 model tamir yüzü görmemiş 165 mf var diyorum birçok yerde de vardır.kim 640 fıata kötü der.kim 5000 forda kötü der.</p><p> asıl konu saglamlık.ben diyorum ki tümosan 20 yıl 40 yıl ayakta durur mu.şuan ki modlleri</p><p> erkunt aynı zaman içinde saglam kalır mı.?LANDİNİ NEWHOLLAN SAGLAM KALIR MI.? şuan traktörlere 8-10 yıl ömür biçilmiş adam bizi timsaha yılana benzetiyor.</p><p> İTALYAN VERSİYONU MODA montajlar ve üretim italyada ve türkiyede. hindistan ve meksika üretim ve montajları ikinci sırada.</p><p> bugün yerli üretim gündemde.yerli üretim adı altında üretim yapanlar gözünün önüne bakmalı.ben yerliye güvenmeliyim.sen de güvenmelisin o da güvenmeli.......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 423567, member: 988"] [b]Ynt: İlk gerçek yerli traktörün üretimi sürüyor[/b] arkadaş yerli olsun ithal olsun şuan ingiliz fransız üretimi montajı yok.şuan elimizde kullandıgımız mf ler fıatlar fortlar hurdaya atılcak kadar kötümü.?yahu 48 yıllık traktör şuan hala işyapıyor çalışıyor faal durumda parça sorunu yok.usta servis sorunu yok.yalan mı? mf65 -135 165 örnek verdim.köyümde iki 74-78 model tamir yüzü görmemiş 165 mf var diyorum birçok yerde de vardır.kim 640 fıata kötü der.kim 5000 forda kötü der. asıl konu saglamlık.ben diyorum ki tümosan 20 yıl 40 yıl ayakta durur mu.şuan ki modlleri erkunt aynı zaman içinde saglam kalır mı.?LANDİNİ NEWHOLLAN SAGLAM KALIR MI.? şuan traktörlere 8-10 yıl ömür biçilmiş adam bizi timsaha yılana benzetiyor. İTALYAN VERSİYONU MODA montajlar ve üretim italyada ve türkiyede. hindistan ve meksika üretim ve montajları ikinci sırada. bugün yerli üretim gündemde.yerli üretim adı altında üretim yapanlar gözünün önüne bakmalı.ben yerliye güvenmeliyim.sen de güvenmelisin o da güvenmeli....... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İlk gerçek yerli traktörün üretimi sürüyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt