PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
İlk Gübreleme Amonyum Sülfat mi Üre mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aenema" data-source="post: 1374061" data-attributes="member: 86165"><p>Bir ay önce falan üreyi almıştım da nitropower daha gelmemişti. Fiyat ne olur bilmiyorum bu hafta bakıcam ben de. 2200e bulabiliyorsan hiç kaçırma derim. Yılbaşından önce almaya bak hocam üreyi-nitropowerı falan. Can'ı da şubat sonuna kadar almak lazım %10-15 zam geliyor hemen. Adamlar depoya girmiş malına her hafta zam yapıyor TKK dahil.</p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam şuan fiyatları nedir? Buğday için biraz pahalı bir ürün bence, ben nohutta çiçeklenme öncesi atıyorum çiçeklenmeyi çok hızlandırıyor hepsi aynı anda çiçekleniyor. Çok kaliteli bir ürün ama fiyatları malum. Bi de ilk gübre üre olsun nitrat düşük fotosentez kapasitesi dönemlerinde iyi olmuyor. Çok enerji harcıyor bitki, sonra gelsin hastalıklar sinekler böcekler soğuk stresi vs.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aenema, post: 1374061, member: 86165"] Bir ay önce falan üreyi almıştım da nitropower daha gelmemişti. Fiyat ne olur bilmiyorum bu hafta bakıcam ben de. 2200e bulabiliyorsan hiç kaçırma derim. Yılbaşından önce almaya bak hocam üreyi-nitropowerı falan. Can'ı da şubat sonuna kadar almak lazım %10-15 zam geliyor hemen. Adamlar depoya girmiş malına her hafta zam yapıyor TKK dahil. Hocam şuan fiyatları nedir? Buğday için biraz pahalı bir ürün bence, ben nohutta çiçeklenme öncesi atıyorum çiçeklenmeyi çok hızlandırıyor hepsi aynı anda çiçekleniyor. Çok kaliteli bir ürün ama fiyatları malum. Bi de ilk gübre üre olsun nitrat düşük fotosentez kapasitesi dönemlerinde iyi olmuyor. Çok enerji harcıyor bitki, sonra gelsin hastalıklar sinekler böcekler soğuk stresi vs. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
İlk Gübreleme Amonyum Sülfat mi Üre mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt