PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Diğer
ilk kez tarımla uraşıcam yardım ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1031862" data-attributes="member: 74139"><p>Ben oralıyım. Bu ilanlar şöyle oluyor kardeşim. Bizim ilçede Benzin istasyonu olan birisi, Zaten atadan zengin insanlar, aslında paraya da çok ihtiyacı yok, bizim köy de dahil, civardaki kır bayır arazileri, ucuza alıyor. Özellikle kişi sıkışmışsa. Tabi son zamanlarda kır hayatına özenme moda oldu. bunu da değerlendiriyor. Tabi arazi boş. Kepçeyle düzeltiyor, satabilirse o şekilde satıyor. Satamazsa ceviz dikiyor, ya da alıcıyla görüşüp diktiriyor, bu masrafları ve karını arazinin fiyatının üstüne ekliyor. İşte son zamanlarda bir ceviz modası başladı ya. Bir de Ertuğrul filmi de var. İstanbula 2,5 saat, vb. ilanlarla reklamını yapıyor. Alırsan al. sen bilirsin. Fakat Ceviz konusunda, Selami Bayrak, Yaşar Akça, İbrahim Balkal vb. uzman kişiler, en az iki metre verimli toprak derinliği olması lazım diyor. bizim köyümüzün, çoğu yerinde verimli toprak yarım metre değil. Tabi Bileciğin birçok yeri var, birbirinden farklı. Ben bilemem o değeri eder mi? Arazi çiftçinin elinde iken 1 liraysa Emlakçının eline geçti mi altın yumurtlayan tavuk gibi satıyorlar. Emlakçı da piyasa da çok. Sen bilirsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1031862, member: 74139"] Ben oralıyım. Bu ilanlar şöyle oluyor kardeşim. Bizim ilçede Benzin istasyonu olan birisi, Zaten atadan zengin insanlar, aslında paraya da çok ihtiyacı yok, bizim köy de dahil, civardaki kır bayır arazileri, ucuza alıyor. Özellikle kişi sıkışmışsa. Tabi son zamanlarda kır hayatına özenme moda oldu. bunu da değerlendiriyor. Tabi arazi boş. Kepçeyle düzeltiyor, satabilirse o şekilde satıyor. Satamazsa ceviz dikiyor, ya da alıcıyla görüşüp diktiriyor, bu masrafları ve karını arazinin fiyatının üstüne ekliyor. İşte son zamanlarda bir ceviz modası başladı ya. Bir de Ertuğrul filmi de var. İstanbula 2,5 saat, vb. ilanlarla reklamını yapıyor. Alırsan al. sen bilirsin. Fakat Ceviz konusunda, Selami Bayrak, Yaşar Akça, İbrahim Balkal vb. uzman kişiler, en az iki metre verimli toprak derinliği olması lazım diyor. bizim köyümüzün, çoğu yerinde verimli toprak yarım metre değil. Tabi Bileciğin birçok yeri var, birbirinden farklı. Ben bilemem o değeri eder mi? Arazi çiftçinin elinde iken 1 liraysa Emlakçının eline geçti mi altın yumurtlayan tavuk gibi satıyorlar. Emlakçı da piyasa da çok. Sen bilirsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Diğer
ilk kez tarımla uraşıcam yardım ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt