PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İlk Kısmet 58e ilk sahibine teslim edildi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 743037" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: İlk Kısmet 58e ilk sahibine teslim edildi</strong></p><p></p><p>bu traktörü bursa fuarında inceleme fırsatım oldu.tam koltuğa oturdum dreksiyon simidini kavradım ki birde ne göreyim dreksiyon boşa dönüyor.evet dönüyor ama tekerler dönmüyor.satış elamanına sordum bu nasıl oluyor diye.oda aynen çalıştımı sertleşiyor dedi.iyide dedim hadi traktör bahçede bozuldu nasıl çekip ben eve kadar getirecem dedim.niye bozulsun ki dedi.niye tövbe haşa ALLAH yapısımı sonuçta kul yapısı dedim adam tabi başka bişey diyemedi.yaaa ıııııı hımmmm o zaman da servisi çağırırsınız veya kurtarıcı ile yükleyerek çekersiniz dedi.sonra fiyatını sordum.kampanyalı 39990 dedi.4x4 üne.kısmet 55 in 4x4 ü 50 bin de bu niye 40 dedim.bu yeni çıktı da kampanya vardıda falan dedi ama hiç kafam sarmamıştı doğrusu.motoru ne dedim.aynısı demişti ama forumda okuduğuma göre deyil.bu arada çok hoşuma gitti dersem yalan olur.eski kısmet 55 ler kesinlikle daha güzel duruyor.bu sanki 2. kalite bir erkunt gibi olmuş...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 743037, member: 21790"] [b]Ynt: İlk Kısmet 58e ilk sahibine teslim edildi[/b] bu traktörü bursa fuarında inceleme fırsatım oldu.tam koltuğa oturdum dreksiyon simidini kavradım ki birde ne göreyim dreksiyon boşa dönüyor.evet dönüyor ama tekerler dönmüyor.satış elamanına sordum bu nasıl oluyor diye.oda aynen çalıştımı sertleşiyor dedi.iyide dedim hadi traktör bahçede bozuldu nasıl çekip ben eve kadar getirecem dedim.niye bozulsun ki dedi.niye tövbe haşa ALLAH yapısımı sonuçta kul yapısı dedim adam tabi başka bişey diyemedi.yaaa ıııııı hımmmm o zaman da servisi çağırırsınız veya kurtarıcı ile yükleyerek çekersiniz dedi.sonra fiyatını sordum.kampanyalı 39990 dedi.4x4 üne.kısmet 55 in 4x4 ü 50 bin de bu niye 40 dedim.bu yeni çıktı da kampanya vardıda falan dedi ama hiç kafam sarmamıştı doğrusu.motoru ne dedim.aynısı demişti ama forumda okuduğuma göre deyil.bu arada çok hoşuma gitti dersem yalan olur.eski kısmet 55 ler kesinlikle daha güzel duruyor.bu sanki 2. kalite bir erkunt gibi olmuş... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İlk Kısmet 58e ilk sahibine teslim edildi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt