PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Antonio Carraro
Fotoğraflar (Çekimler)
İlk üst gübreleme ve kaygılar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Skarataş" data-source="post: 1380666" data-attributes="member: 87658"><p>Selamlar dostlarım uzun zamandır konu açmıyodum bugün ekinlerimizde ilk üst gübrelemeyi yaptık 15kg üre verdik yerli tüccardan 2.60tl ye alındı!Önümüzdeki hafta</p><p>6-7 gün yağışlı görünmekte ciddi kurak bir senede böylesi yağışlı bir haftayı kaçırmak istemedik! Görsellerdede göründüğü gibi rampa kıraç arazilerde açılmalar başlamış yaklaşık 35gündür hiç yağış alamadık oysa çıkışlar çok güzel yaşanmıştı! Uzun takvimlere baktığımızda yağışta biraz toparlanma görünmekte umarım haklı çıkarlar bu sebeple ekinlerdeki zayıflamadan ötürü üreyi tercih ettik! Taban düz kuvvetli arazilerde halen görünüm gayet güçlü bizim gibi yağış rejiminin kuvvetli olduğu bir bölgede böylesi bir kriz varsa Rabbim yağış az alan yerlerdeki çiftçilere yardım etsin kimsenin emeğini boşa götürmesin bereketli seneler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Skarataş, post: 1380666, member: 87658"] Selamlar dostlarım uzun zamandır konu açmıyodum bugün ekinlerimizde ilk üst gübrelemeyi yaptık 15kg üre verdik yerli tüccardan 2.60tl ye alındı!Önümüzdeki hafta 6-7 gün yağışlı görünmekte ciddi kurak bir senede böylesi yağışlı bir haftayı kaçırmak istemedik! Görsellerdede göründüğü gibi rampa kıraç arazilerde açılmalar başlamış yaklaşık 35gündür hiç yağış alamadık oysa çıkışlar çok güzel yaşanmıştı! Uzun takvimlere baktığımızda yağışta biraz toparlanma görünmekte umarım haklı çıkarlar bu sebeple ekinlerdeki zayıflamadan ötürü üreyi tercih ettik! Taban düz kuvvetli arazilerde halen görünüm gayet güçlü bizim gibi yağış rejiminin kuvvetli olduğu bir bölgede böylesi bir kriz varsa Rabbim yağış az alan yerlerdeki çiftçilere yardım etsin kimsenin emeğini boşa götürmesin bereketli seneler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Antonio Carraro
Fotoğraflar (Çekimler)
İlk üst gübreleme ve kaygılar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt