PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Ille de france
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Boşnak-35" data-source="post: 1102580" data-attributes="member: 76518"><p>Merhaba bende yeni üye oldum başlıklara bakarken sizin konuyu gördüm bir iki bisey bende söylemek istedim</p><p>İle de france ırkı çok iyi et verimine sahip . İkizlik ve süt verimi bakımından merinostan ustun bir irk. Bu ırk daha çok kapalı sistem koyunculuk için uygun. Ve bu ırkın Türkiye deki fiyatlarında çok yüksek . Kuzu fiyatlarına adamlar 1000 liradan baslatiyo,cok bence.</p><p>Benim tavsiye bi irkin kaliteli bir kocunu alıp merinos koyunlara vermem. Çok uyum sağlıyorlar birbirlerine. Doğan yavrular merinostan daha hızlı etlenir verimli olur. Ben yetiştirmesi ama çok araştırdım . Televizyonda ki programlar da da gördüm bursa da bir yetiştirici merinosla ile de france ırkını melezleyerek yetiştiriciyo ve gayet memnun olduğunu söylüyor du tavsiye de ediyor du üreticilere.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Boşnak-35, post: 1102580, member: 76518"] Merhaba bende yeni üye oldum başlıklara bakarken sizin konuyu gördüm bir iki bisey bende söylemek istedim İle de france ırkı çok iyi et verimine sahip . İkizlik ve süt verimi bakımından merinostan ustun bir irk. Bu ırk daha çok kapalı sistem koyunculuk için uygun. Ve bu ırkın Türkiye deki fiyatlarında çok yüksek . Kuzu fiyatlarına adamlar 1000 liradan baslatiyo,cok bence. Benim tavsiye bi irkin kaliteli bir kocunu alıp merinos koyunlara vermem. Çok uyum sağlıyorlar birbirlerine. Doğan yavrular merinostan daha hızlı etlenir verimli olur. Ben yetiştirmesi ama çok araştırdım . Televizyonda ki programlar da da gördüm bursa da bir yetiştirici merinosla ile de france ırkını melezleyerek yetiştiriciyo ve gayet memnun olduğunu söylüyor du tavsiye de ediyor du üreticilere. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Ille de france
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt