PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ımf gelmeden vurdu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="diomedes" data-source="post: 136508" data-attributes="member: 41"><p><strong>Ynt: ımf gelmeden vurdu</strong></p><p></p><p>Ağır Abi,</p><p> Her ne kadar bazı forumlarda seninle zıt düşüncelerde olsak da senin tarımsal bilgi forumuna attığın yazıların sıkı bir takipçisiyim. Bu IMF ile ilgili yorum çok güzel. Ben şimdi AB in isteği ile çıkan bir başka kanun ile ilgili sizlerin dikkatini çekmek istiyorum. Lütfen çiftçi kardeşler Çiftçi İstisnası Yönetmeliği olarak çıkan bir yönetmelik var. Bu yönetmelik tohumluk kullanımı ile ilgili. Bunu bakanlıkdakiler de kabullenemiyor. Ben bunu teklif ettiğim de değiştirmek için, bakanlık bununla ilgili hiçbirşey yapamayacağını, bunun AB tarafından şart koşulduğunu söylemişlerdi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diomedes, post: 136508, member: 41"] [b]Ynt: ımf gelmeden vurdu[/b] Ağır Abi, Her ne kadar bazı forumlarda seninle zıt düşüncelerde olsak da senin tarımsal bilgi forumuna attığın yazıların sıkı bir takipçisiyim. Bu IMF ile ilgili yorum çok güzel. Ben şimdi AB in isteği ile çıkan bir başka kanun ile ilgili sizlerin dikkatini çekmek istiyorum. Lütfen çiftçi kardeşler Çiftçi İstisnası Yönetmeliği olarak çıkan bir yönetmelik var. Bu yönetmelik tohumluk kullanımı ile ilgili. Bunu bakanlıkdakiler de kabullenemiyor. Ben bunu teklif ettiğim de değiştirmek için, bakanlık bununla ilgili hiçbirşey yapamayacağını, bunun AB tarafından şart koşulduğunu söylemişlerdi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ımf gelmeden vurdu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt