PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İnek Cinslerine Göre 5 Litre Sütten Peynir Karşılaştırması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilhan_mkp" data-source="post: 1178264" data-attributes="member: 74001"><p>ben başlığa baya takıldım arkadaşım.</p><p>a1 geni yüzünden ölen bir tane Türk vatandaşı gösterebilirmisiniz bana acaba.</p><p>bu peynir örneği ile nasıl karlılık sağlanacak onuda anlamış değilim şimdi karlılık vaadi var ortada çok övülen holtaynları sucuk yapıp yiyecez son bi kez a1 geni içeren sucuk sonra mis gibi jersey eti 100 kg karkas yılda 3000 lt süt kar edecez çünkü sütünden daha iyi peynir oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilhan_mkp, post: 1178264, member: 74001"] ben başlığa baya takıldım arkadaşım. a1 geni yüzünden ölen bir tane Türk vatandaşı gösterebilirmisiniz bana acaba. bu peynir örneği ile nasıl karlılık sağlanacak onuda anlamış değilim şimdi karlılık vaadi var ortada çok övülen holtaynları sucuk yapıp yiyecez son bi kez a1 geni içeren sucuk sonra mis gibi jersey eti 100 kg karkas yılda 3000 lt süt kar edecez çünkü sütünden daha iyi peynir oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İnek Cinslerine Göre 5 Litre Sütten Peynir Karşılaştırması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt