PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İnek ısırıyor neden olabilir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mutlumutlu" data-source="post: 944632" data-attributes="member: 39218"><p><strong>Ynt: İnek ısırıyor neden olabilir ?</strong></p><p></p><p></p><p> 'buyuk ihtimalle kuduz bu hayvan' diyerek iğne ilaç (ne iğnesi onu bilmiyoruz tabi) verip giden veterinere de ben raslamadım hiç ...hayvan kuduz ise bunun sonucunu bekleyip görmek mi gerekiyor acil tedbir almak mı?</p><p>hayvan dışarı çıktıgında teneke çaput kemik ne varsa ağzına alıyor dısarı çıkınca ilk istikameti küllük oluyor bu durumlarda. hatta karnından yem -gubre torbası hatta halat cıkan buyuk bas hayvanları görenimiz çoktur. Beslenme ile ilgili bi durum genelde .. vitamin eksikliği de diyebiliriz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mutlumutlu, post: 944632, member: 39218"] [b]Ynt: İnek ısırıyor neden olabilir ?[/b] 'buyuk ihtimalle kuduz bu hayvan' diyerek iğne ilaç (ne iğnesi onu bilmiyoruz tabi) verip giden veterinere de ben raslamadım hiç ...hayvan kuduz ise bunun sonucunu bekleyip görmek mi gerekiyor acil tedbir almak mı? hayvan dışarı çıktıgında teneke çaput kemik ne varsa ağzına alıyor dısarı çıkınca ilk istikameti küllük oluyor bu durumlarda. hatta karnından yem -gubre torbası hatta halat cıkan buyuk bas hayvanları görenimiz çoktur. Beslenme ile ilgili bi durum genelde .. vitamin eksikliği de diyebiliriz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İnek ısırıyor neden olabilir ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt