PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İNEK SULUĞU YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Atisaca" data-source="post: 1142782" data-attributes="member: 77693"><p>İki adet dilli aldım. Biri anne ineğe biri de iki tane 6 aylık buzağı nın ortasına buzağı ların burnu küçük olduğu için dilin kenarındaki suyu içip dili bastırmıyorlar hatta bir kere tuttum zorla getirdim dile bastırdım burnunu yok olmadı suyun sesinden korkuyor susuz kalıyorlar. Bir inek birde buzağı abim de var iki kişi kullanıyoruz ahırı benden gördü beğendi sistemi şimdi bendeki dilli olanın birini onun ineğin vereceğim iki tane de spero döküm şamandıralı aldım buzağı lara bira benimkilere biri onunkine. Biraz beklersek buzağı lar alışır da ilerde yine buzağı olursa yine beklemek alışana kadar elle su vermek gerekecek en iyisi alalım dedim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Atisaca, post: 1142782, member: 77693"] İki adet dilli aldım. Biri anne ineğe biri de iki tane 6 aylık buzağı nın ortasına buzağı ların burnu küçük olduğu için dilin kenarındaki suyu içip dili bastırmıyorlar hatta bir kere tuttum zorla getirdim dile bastırdım burnunu yok olmadı suyun sesinden korkuyor susuz kalıyorlar. Bir inek birde buzağı abim de var iki kişi kullanıyoruz ahırı benden gördü beğendi sistemi şimdi bendeki dilli olanın birini onun ineğin vereceğim iki tane de spero döküm şamandıralı aldım buzağı lara bira benimkilere biri onunkine. Biraz beklersek buzağı lar alışır da ilerde yine buzağı olursa yine beklemek alışana kadar elle su vermek gerekecek en iyisi alalım dedim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İNEK SULUĞU YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt