PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
inekçilik yapmak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 886193" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: inekçilik yapmak istiyorum</strong></p><p></p><p>Şimdiye kadar geçiminizi sağladığınız iş önemli.</p><p>Bazı işler hayvancılığa yakın hayvancılığı öğrenmek için daha uygun her iş gibi hayvancılığında zor ve kolay tarafları var.</p><p>Öğrenme süreci var, bu öğrenme sürecine ekonomik yönden hazırlıklı olmak gerek pahalı bir iş </p><p>Öğrenme sürecinde acemilikten dolayı bazı hatalar yapılır mutlaka bunlar ekonomik yönde dahada külfet getirir .</p><p>İnsan illa yapmak isteyince olur neden olmasın, az sayı ile başlayıp öğrendikçe çoğaltmak mantıklı .</p><p>Karapınar duyduğum kadar bu iş için uygun arkadaşlarım oraya kendinden yürür makine ile mısır biçmeye gittiler bu yaz.</p><p>Gerekirse daha yer kiralanır mısır ve yonca için .</p><p>Tabi senin başka ne hazırlıkların var ne imkanların var bu da önemli .</p><p>Hayvancılık yaşam şeklidir unutma her sabah erken kalkmak demektir kar kış .</p><p>Kolay gelsin başarılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 886193, member: 25443"] [b]Ynt: inekçilik yapmak istiyorum[/b] Şimdiye kadar geçiminizi sağladığınız iş önemli. Bazı işler hayvancılığa yakın hayvancılığı öğrenmek için daha uygun her iş gibi hayvancılığında zor ve kolay tarafları var. Öğrenme süreci var, bu öğrenme sürecine ekonomik yönden hazırlıklı olmak gerek pahalı bir iş Öğrenme sürecinde acemilikten dolayı bazı hatalar yapılır mutlaka bunlar ekonomik yönde dahada külfet getirir . İnsan illa yapmak isteyince olur neden olmasın, az sayı ile başlayıp öğrendikçe çoğaltmak mantıklı . Karapınar duyduğum kadar bu iş için uygun arkadaşlarım oraya kendinden yürür makine ile mısır biçmeye gittiler bu yaz. Gerekirse daha yer kiralanır mısır ve yonca için . Tabi senin başka ne hazırlıkların var ne imkanların var bu da önemli . Hayvancılık yaşam şeklidir unutma her sabah erken kalkmak demektir kar kış . Kolay gelsin başarılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
inekçilik yapmak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt