PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
İNEKLE BESİCİLİK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="berat.yzn" data-source="post: 846728" data-attributes="member: 51696"><p><strong>Ynt: İNEKLE BESİCİLİK</strong></p><p></p><p>Kilo alır alıyorda bizde hayvancılık yapıyoruz 95 de hollandadan holştayn getirmişlerdi kooperatifle filan getirdikleri zamanı hayal meyal hatırlıyorum o zaman 3 tane almıştık ikisi ni erken sattık ama 3. yu 2005 2006 yılında sattık geldiklerinde gebeydi hayvanlar 9 veya 10 buzağı aldık tam bilmiyorum ama bahsettiğim 3. tek sağımda 20lt sütte veriyordu sabah akşam 40 ı görüyorduk toplam da neredeyse her neyse çok uzattım kusura bakma konuya geleyim bu bahsettiğim hayvanı sattığımızda canlı 700 kg ın üzerine idi 12 13 yaşında hayvandı yani demek istediğim 6 yaşından sonra kilo almaz dolmaz değil alıyor canlı gördüm saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="berat.yzn, post: 846728, member: 51696"] [b]Ynt: İNEKLE BESİCİLİK[/b] Kilo alır alıyorda bizde hayvancılık yapıyoruz 95 de hollandadan holştayn getirmişlerdi kooperatifle filan getirdikleri zamanı hayal meyal hatırlıyorum o zaman 3 tane almıştık ikisi ni erken sattık ama 3. yu 2005 2006 yılında sattık geldiklerinde gebeydi hayvanlar 9 veya 10 buzağı aldık tam bilmiyorum ama bahsettiğim 3. tek sağımda 20lt sütte veriyordu sabah akşam 40 ı görüyorduk toplam da neredeyse her neyse çok uzattım kusura bakma konuya geleyim bu bahsettiğim hayvanı sattığımızda canlı 700 kg ın üzerine idi 12 13 yaşında hayvandı yani demek istediğim 6 yaşından sonra kilo almaz dolmaz değil alıyor canlı gördüm saygılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
İNEKLE BESİCİLİK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt