PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ineklerden az süt alınmasının sebepleri nedir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 993146" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: ineklerden az süt alınmasının sebepleri nedir</strong></p><p></p><p>Ben; düne kadar küçük aile işletmelerine daha önem verilmesini savunuyordum. Kendimde bu işin içindeyim, fakat; bu işin para kazandırmadığı ve hatta en ufak piyasa dalgalanması sonucu zarar ettiği aşikardır.</p><p>Artık; bu işlerin daha orta ölçekli ve onun üzerinde işletmeler tarafından yapılmasını destekliyorum.</p><p>Küçük düşünceler ile büyük işler yapamazsın. </p><p>5 yıldır kullandığım 93 model binek aracı değiştirmeyi bırak, revizyon isteyen motorunu yaptıramazsam,</p><p>İşletmeye hizmet için 2002 yılında aldığımız 92 model kamyonete lastik alamıyorsam,</p><p>20 sağılır inek sayısına ulaştığımız halde; eski sistem 20 yıllık sabit sistem süt sağım makinasını 5 sağımlıya çıkarmaya işletme fertlerini ikna edemiyorsam,</p><p>Eskiden şebeke suyu yoktu neyse dedik, şu an ahırda şebeke suyu var.Yinede suluk bağlamak için ne babamı ikna edebildim nede bütçe ayırabildik ve sabah akşam 45 hayvanı 6 partide suya salıp tekrar bağlama mecburiyetinde kalıyorsam,</p><p>Tatili zaten unuttuk hatta hiç tatil yapmadım, trakkulüp buluşması dahil 24 saat içinde tekrar işletmede olmama rağmen senede gittiğim 3-4 arkadaş ziyareti çok gezdiğim anlamına geliyorsa,</p><p>Hepsinden vazgeçtim; süt parası, desteklemeler ve babamın emekli maaşı dahil hepsi hayvanların beslenmesi için kullanılmak isteniyorsa,</p><p>Kimse kusura bakmasın; küçük aile işletmesi adı altında oyalanmanın anlamı yok ve <a href="http://www.trakkulup.net/index.php?action=profile;u=27705" target="_blank">behcet</a> arı Hocamın bahsettiği süt verim eksiklerine sebebiyet verip birde üzerimizde Hayvan Hakkı olmasın, ahirette o konuda bari rahat olalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 993146, member: 8099"] [b]Ynt: ineklerden az süt alınmasının sebepleri nedir[/b] Ben; düne kadar küçük aile işletmelerine daha önem verilmesini savunuyordum. Kendimde bu işin içindeyim, fakat; bu işin para kazandırmadığı ve hatta en ufak piyasa dalgalanması sonucu zarar ettiği aşikardır. Artık; bu işlerin daha orta ölçekli ve onun üzerinde işletmeler tarafından yapılmasını destekliyorum. Küçük düşünceler ile büyük işler yapamazsın. 5 yıldır kullandığım 93 model binek aracı değiştirmeyi bırak, revizyon isteyen motorunu yaptıramazsam, İşletmeye hizmet için 2002 yılında aldığımız 92 model kamyonete lastik alamıyorsam, 20 sağılır inek sayısına ulaştığımız halde; eski sistem 20 yıllık sabit sistem süt sağım makinasını 5 sağımlıya çıkarmaya işletme fertlerini ikna edemiyorsam, Eskiden şebeke suyu yoktu neyse dedik, şu an ahırda şebeke suyu var.Yinede suluk bağlamak için ne babamı ikna edebildim nede bütçe ayırabildik ve sabah akşam 45 hayvanı 6 partide suya salıp tekrar bağlama mecburiyetinde kalıyorsam, Tatili zaten unuttuk hatta hiç tatil yapmadım, trakkulüp buluşması dahil 24 saat içinde tekrar işletmede olmama rağmen senede gittiğim 3-4 arkadaş ziyareti çok gezdiğim anlamına geliyorsa, Hepsinden vazgeçtim; süt parası, desteklemeler ve babamın emekli maaşı dahil hepsi hayvanların beslenmesi için kullanılmak isteniyorsa, Kimse kusura bakmasın; küçük aile işletmesi adı altında oyalanmanın anlamı yok ve [url=http://www.trakkulup.net/index.php?action=profile;u=27705]behcet[/url] arı Hocamın bahsettiği süt verim eksiklerine sebebiyet verip birde üzerimizde Hayvan Hakkı olmasın, ahirette o konuda bari rahat olalım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ineklerden az süt alınmasının sebepleri nedir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt