PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İNEKLERİMİZ AÇ MI, TOK MU?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1270947" data-attributes="member: 25443"><p>Tartim yapmadım hiç </p><p>Inekleride yemdede tartim yok</p><p>Doyduğunu anlamak için önlerinden artmasına bakarım ot ve bunun gibi kaba yemin</p><p>Su an verdiklerim günlük</p><p>Yem karma ile</p><p></p><p>15 -16 balya kuru ot 30 kg. Lik</p><p>150 - 160 kg yas pancar</p><p>100 kg arpa kuspesi</p><p> 150 kg sut yemi 19 ineğe</p><p>Karmadan ayri sagilirken veriyorum</p><p>50 kg besi yemi</p><p>24 tane erkek dişi 5 aylik ile 15 aylık arası</p><p>3 ayliktan küçük 6 tane süt Biberon ile 5-6 lt ve buzağı yemi serbest su serbest</p><p>Yukardaki karma 19 inek 24 genc hayvana serbest</p><p>Su serbest</p><p>Sistem acik besi salma yaz kış </p><p>Birkac gün sonra reygras türü mera serbest olacak yemi azaltıriz yemezler zaten</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1270947, member: 25443"] Tartim yapmadım hiç Inekleride yemdede tartim yok Doyduğunu anlamak için önlerinden artmasına bakarım ot ve bunun gibi kaba yemin Su an verdiklerim günlük Yem karma ile 15 -16 balya kuru ot 30 kg. Lik 150 - 160 kg yas pancar 100 kg arpa kuspesi 150 kg sut yemi 19 ineğe Karmadan ayri sagilirken veriyorum 50 kg besi yemi 24 tane erkek dişi 5 aylik ile 15 aylık arası 3 ayliktan küçük 6 tane süt Biberon ile 5-6 lt ve buzağı yemi serbest su serbest Yukardaki karma 19 inek 24 genc hayvana serbest Su serbest Sistem acik besi salma yaz kış Birkac gün sonra reygras türü mera serbest olacak yemi azaltıriz yemezler zaten [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İNEKLERİMİZ AÇ MI, TOK MU?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt