PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
INGILIZ PERKINS MOTOR KAÇ SAAT GİDER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurrrCa" data-source="post: 1250253" data-attributes="member: 80552"><p>Şöyle anlatayım:</p><p>1997 de bi landini aldık peşin yaptık ödemeyi sonra 99 da bi landini daha aldık 11 bin lira 40 bin mark bi kepçe koydurttuk. 2 ay sonra balya makinası aldık oda 30 bin mark falandı 8 bin lira ya aldık ama makinanın parası vadeli ödenecek. Deprem oldu 1999. Günlük 4000 mark kazanıyorduk 2 traktör. 2001 de bi ecevit zamanında bi kıriz oldu benim 4 lira kaldı makinaya akşam yattık sabah bi kalkarız benim borç olmuş 20 bin hemen makinayı sattım.landiniyi çok ağır işlerde kullandım yılın 10 ayı hafriyat fındık harmanı balya vs kullandım. Bi gün yıkamak için dereye girdik derenin sonunda derin bi kanal varmış motorun önü kanala düştü. Suyu çekti şişti motor kaldı öyle neyse çıkardık servise götürdük yaptırıp kepçeyle beraber verdik. Kullanmaya bağlı biz 19000 saat( küsüratıda var hatırlamıyorum) çok ağır işlerde kullandık. Bakımlarını aksatmadık ama işler zordu. Perkins bi iveco olamaz jd olamaz deutuz sisuda olamaz ama cefakar bi motordur</p><p></p><p>TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurrrCa, post: 1250253, member: 80552"] Şöyle anlatayım: 1997 de bi landini aldık peşin yaptık ödemeyi sonra 99 da bi landini daha aldık 11 bin lira 40 bin mark bi kepçe koydurttuk. 2 ay sonra balya makinası aldık oda 30 bin mark falandı 8 bin lira ya aldık ama makinanın parası vadeli ödenecek. Deprem oldu 1999. Günlük 4000 mark kazanıyorduk 2 traktör. 2001 de bi ecevit zamanında bi kıriz oldu benim 4 lira kaldı makinaya akşam yattık sabah bi kalkarız benim borç olmuş 20 bin hemen makinayı sattım.landiniyi çok ağır işlerde kullandım yılın 10 ayı hafriyat fındık harmanı balya vs kullandım. Bi gün yıkamak için dereye girdik derenin sonunda derin bi kanal varmış motorun önü kanala düştü. Suyu çekti şişti motor kaldı öyle neyse çıkardık servise götürdük yaptırıp kepçeyle beraber verdik. Kullanmaya bağlı biz 19000 saat( küsüratıda var hatırlamıyorum) çok ağır işlerde kullandık. Bakımlarını aksatmadık ama işler zordu. Perkins bi iveco olamaz jd olamaz deutuz sisuda olamaz ama cefakar bi motordur TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
INGILIZ PERKINS MOTOR KAÇ SAAT GİDER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt