PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İngilizce bilen varsa yardımcı olsun.. (2. RAUND)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="vale" data-source="post: 497128" data-attributes="member: 26306"><p><strong>Ynt: İngilizce bilen varsa yardımcı olsun.. (2. RAUND)</strong></p><p></p><p>OKUYUN VE UYMASINA:</p><p>Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi</p><p>KOORDİNASYON İÇİN</p><p>İNSANİ Affair OF.</p><p>TELL: +2347060524628</p><p>Good Day,</p><p>Ödemenizi doğrulama ve onaylama doğru olduğunu size bildirmek yönettiği duyuyorum, bu nedenle düzenlemeler olmuştur sizi bilgilendirmek için mutluyuz</p><p>üzerinden almak zor bulduk uzun vadesi fazla ödeme nedeniyle kısa sürede ödemenizi etkilemediği sonucuna</p><p>Bankalar Yeminli Taslak, BM Promosyon tarafından verilen Intercontinental Banka ATM Kartı ile Ödeme Merkezi aracılığıyla ödeme düzenlenmiş, bu her yerinde gecikmiş ödeme ve borç yeniden zamanlama ile ilgili olarak Birleşmiş Milletler tarafından geçirilen bir talimat.</p><p>ATM MASTER EXPRESS CARD herhangi bir ATM Stand / konum dünya çapında fon erişimde kullanmak ve hatırlamak için 5,350.000 $ USD toplamı (Beş Milyon Üç Yüz Elli Bin Birleşik Devlet Dolar), ile alacak olan maksimum geri günlük limit Beş Bin ABD Doları (US $ 5,000.00). Biz aşağıda kurye hizmetleri şirketleri ve teslim süresi ile teslimat düzenleme sonucuna varmışlardır aşağıda belirtilmiştir.</p><p>UPS = 48hrs / $ 170</p><p>FedEx = 72hrs / $ 150</p><p>DHL = 4days / $ 125</p><p>Lütfen bu e-postaya yanıt olarak aşağıda detayları ile bana sağlamak ve bize ATM Kartı sevkiyat için kullanmak istediğiniz hangi kurye şirketi bana bildirin.</p><p>1. Teslimat adresi geçerli.</p><p>2. Tam İsimleri.</p><p>3. Telefon Numarası.</p><p>4. Diğer E-posta.</p><p>5. Meslek.</p><p>6. Mevcut Ülke.</p><p>7. Yaş.</p><p>8. Seks.</p><p>Herhangi yukarıdaki kurye şirketi ile ATM Master Express Card teslim ücreti sorumlu olacağını anlayın.</p><p>ME ATM kartı (+2347060524628) İÇİN ÇAĞRI</p><p>Saygılarımızla,</p><p>Dr. David G. Alder</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vale, post: 497128, member: 26306"] [b]Ynt: İngilizce bilen varsa yardımcı olsun.. (2. RAUND)[/b] OKUYUN VE UYMASINA: Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi KOORDİNASYON İÇİN İNSANİ Affair OF. TELL: +2347060524628 Good Day, Ödemenizi doğrulama ve onaylama doğru olduğunu size bildirmek yönettiği duyuyorum, bu nedenle düzenlemeler olmuştur sizi bilgilendirmek için mutluyuz üzerinden almak zor bulduk uzun vadesi fazla ödeme nedeniyle kısa sürede ödemenizi etkilemediği sonucuna Bankalar Yeminli Taslak, BM Promosyon tarafından verilen Intercontinental Banka ATM Kartı ile Ödeme Merkezi aracılığıyla ödeme düzenlenmiş, bu her yerinde gecikmiş ödeme ve borç yeniden zamanlama ile ilgili olarak Birleşmiş Milletler tarafından geçirilen bir talimat. ATM MASTER EXPRESS CARD herhangi bir ATM Stand / konum dünya çapında fon erişimde kullanmak ve hatırlamak için 5,350.000 $ USD toplamı (Beş Milyon Üç Yüz Elli Bin Birleşik Devlet Dolar), ile alacak olan maksimum geri günlük limit Beş Bin ABD Doları (US $ 5,000.00). Biz aşağıda kurye hizmetleri şirketleri ve teslim süresi ile teslimat düzenleme sonucuna varmışlardır aşağıda belirtilmiştir. UPS = 48hrs / $ 170 FedEx = 72hrs / $ 150 DHL = 4days / $ 125 Lütfen bu e-postaya yanıt olarak aşağıda detayları ile bana sağlamak ve bize ATM Kartı sevkiyat için kullanmak istediğiniz hangi kurye şirketi bana bildirin. 1. Teslimat adresi geçerli. 2. Tam İsimleri. 3. Telefon Numarası. 4. Diğer E-posta. 5. Meslek. 6. Mevcut Ülke. 7. Yaş. 8. Seks. Herhangi yukarıdaki kurye şirketi ile ATM Master Express Card teslim ücreti sorumlu olacağını anlayın. ME ATM kartı (+2347060524628) İÇİN ÇAĞRI Saygılarımızla, Dr. David G. Alder [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İngilizce bilen varsa yardımcı olsun.. (2. RAUND)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt