PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İnput ve yaprak gübresi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çiftçi39" data-source="post: 1397283" data-attributes="member: 83415"><p>Ben dr Tarsa kullandim suda eriyen</p><p></p><p> calsiyum nitrat dekara 200gr hicte asagi kalmadi ekinler 500 kiloyu gectiler gecen sene 140 liraydı 125 dekar icin bence dene 30 kilo nitrat gubre sacanlar o kadar ekin almadi ama gece aticaksin arkadas gunduz atarsan yakar yaprakları herkesin bildigi kendine demisler ama bir ton nitrat2100 tl yazik cok fark var pasla karistirip at potasyum olayina gelince bizim turkiye topraklarinda yeterince var zaten ilk gubrede tabana yeterli fosfor verdiysen sonra azot ve cinko attiysan iyi bi pas ilaciyla calsiyum nitrat derim ben</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çiftçi39, post: 1397283, member: 83415"] Ben dr Tarsa kullandim suda eriyen calsiyum nitrat dekara 200gr hicte asagi kalmadi ekinler 500 kiloyu gectiler gecen sene 140 liraydı 125 dekar icin bence dene 30 kilo nitrat gubre sacanlar o kadar ekin almadi ama gece aticaksin arkadas gunduz atarsan yakar yaprakları herkesin bildigi kendine demisler ama bir ton nitrat2100 tl yazik cok fark var pasla karistirip at potasyum olayina gelince bizim turkiye topraklarinda yeterince var zaten ilk gubrede tabana yeterli fosfor verdiysen sonra azot ve cinko attiysan iyi bi pas ilaciyla calsiyum nitrat derim ben [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İnput ve yaprak gübresi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt