PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
İnsanın Yük Kaldırma Kapasitesi 50 kg. mıdır..? düşünceleriniz....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nkoca" data-source="post: 196914" data-attributes="member: 3089"><p><strong>Ynt: İnsanın Yük Kaldırma Kapasitesi 50 kg. mıdır..? düşünceleriniz....</strong></p><p></p><p>arkadaşlar çifçiliğin en kötü yanı bu işte yorumları okuyorum çoğu genç arkadaş kendini denemek için değişik şeyler deniyor ama bunlar sağlıksız şeyler kaç kişi bu zamana kadar bi kemik taramasından geçti kaç kişi check up yaptırdı bu zamana kadar </p><p></p><p>yükü taşımak önemlidir ama ne kadar taşıdığında önemlidir. halterci halteri kaldırmadan önce vücudunu ısıtır esnetir sen kahvenin önünde otur yada traktörde otur sonra ben bunu kaldırırım diye yüklen sonra 3-5 yıl içerisinde acısı çıkar ileriki yaşlarda bel ağrıları sırt tutulmaları 5 dakakika az çalışacam diye ömründen ömür gidiyor bunu kimse hesaba katmıyor.</p><p></p><p>insan çan eğrisini düşünün </p><p>...-10 yaşında 5 kg ağır</p><p>10-15 yaşında 50 kg ağır</p><p>15-20 yaşında 50 kg normal</p><p>20-35 yaşında 50 kg az </p><p>35-40 yaşında 50 kg normal</p><p>40-50 yaşında 50 kg ağır</p><p>50-... yaşında 5 kg ağır geliyor</p><p> bide böyle düşünün geleceğinizi düşünün kimse fotlift değil kimse taşıyıcı konveyör değil </p><p>bende taşıdım zamanında 70-75 kg lık keten çucalla buğday 1 ton gübreyi romorkun kapağını açmadan sarıyodum ama hepsi geçmişte kaldı insan vucudu süper bi makine ama biyeri teklemeye başladımı diğer tarafı çabuk bozuyor.</p><p></p><p>ha bide konu iyice yarışa döndü yokmu 120 kglık traktör ağırlığı falan kaldıran .</p><p></p><p>yakında buraya 500 kglık silindir balyayı kucaklayıp romorka 2 kişi atıyoz diyende çıkacak.</p><p></p><p></p><p>geleceğinizi düşünün lütfen anlık yapılan şeyler ömürlük hata olmasın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nkoca, post: 196914, member: 3089"] [b]Ynt: İnsanın Yük Kaldırma Kapasitesi 50 kg. mıdır..? düşünceleriniz....[/b] arkadaşlar çifçiliğin en kötü yanı bu işte yorumları okuyorum çoğu genç arkadaş kendini denemek için değişik şeyler deniyor ama bunlar sağlıksız şeyler kaç kişi bu zamana kadar bi kemik taramasından geçti kaç kişi check up yaptırdı bu zamana kadar yükü taşımak önemlidir ama ne kadar taşıdığında önemlidir. halterci halteri kaldırmadan önce vücudunu ısıtır esnetir sen kahvenin önünde otur yada traktörde otur sonra ben bunu kaldırırım diye yüklen sonra 3-5 yıl içerisinde acısı çıkar ileriki yaşlarda bel ağrıları sırt tutulmaları 5 dakakika az çalışacam diye ömründen ömür gidiyor bunu kimse hesaba katmıyor. insan çan eğrisini düşünün ...-10 yaşında 5 kg ağır 10-15 yaşında 50 kg ağır 15-20 yaşında 50 kg normal 20-35 yaşında 50 kg az 35-40 yaşında 50 kg normal 40-50 yaşında 50 kg ağır 50-... yaşında 5 kg ağır geliyor bide böyle düşünün geleceğinizi düşünün kimse fotlift değil kimse taşıyıcı konveyör değil bende taşıdım zamanında 70-75 kg lık keten çucalla buğday 1 ton gübreyi romorkun kapağını açmadan sarıyodum ama hepsi geçmişte kaldı insan vucudu süper bi makine ama biyeri teklemeye başladımı diğer tarafı çabuk bozuyor. ha bide konu iyice yarışa döndü yokmu 120 kglık traktör ağırlığı falan kaldıran . yakında buraya 500 kglık silindir balyayı kucaklayıp romorka 2 kişi atıyoz diyende çıkacak. geleceğinizi düşünün lütfen anlık yapılan şeyler ömürlük hata olmasın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
İnsanın Yük Kaldırma Kapasitesi 50 kg. mıdır..? düşünceleriniz....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt