PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
İnsanın Yük Kaldırma Kapasitesi 50 kg. mıdır..? düşünceleriniz....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nkoca" data-source="post: 197015" data-attributes="member: 3089"><p><strong>Ynt: İnsanın Yük Kaldırma Kapasitesi 50 kg. mıdır..? düşünceleriniz....</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>1 kilo pamuk mu ağırdır 1 kilo demir mi sorusuna yanıt gibi bişey istiyorsun</p><p></p><p>100 kg = 0,1 t 50 kg = 0,05 t böyle bir ölçü birimi</p><p></p><p>bende merak ettim o zaman soruna soru </p><p>50 TL = ? 100 TL = ? bu neyi ifade ediyor</p><p></p><p>ağırlık taşımayla artar örnek pazardan 5 kilo patatesi al 1 km eve kadar taşı artık sonunda yorulursun ve daha ağırmış gibi hissedersin. yaşlılara sorun muhabbet edin bakalım ayağında giydiği ayakkabıyı bile neden hafif olanını şeçerler gelecekte düşeceğimiz durum.</p><p></p><p></p><p></p><p>işini ne kadar düzgün yapsanda idmanlı olsanda yanlış bir hareket insanı sakat bırakabilir.</p><p>örnek:</p><p>bizim romorkün oklarında yay vardır. ağırlığı yok gibi yani. tohum ekerken sürekli olarak gübre ve tohum çuvallarını taşıdıktan sonra romorkün oku için eğilip doğrulamayan bu güne kadar çok kişi gördüm çünkü onu yük saymıyorlar ve boş bulunuyorlar. benimde başıma geldi biliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nkoca, post: 197015, member: 3089"] [b]Ynt: İnsanın Yük Kaldırma Kapasitesi 50 kg. mıdır..? düşünceleriniz....[/b] 1 kilo pamuk mu ağırdır 1 kilo demir mi sorusuna yanıt gibi bişey istiyorsun 100 kg = 0,1 t 50 kg = 0,05 t böyle bir ölçü birimi bende merak ettim o zaman soruna soru 50 TL = ? 100 TL = ? bu neyi ifade ediyor ağırlık taşımayla artar örnek pazardan 5 kilo patatesi al 1 km eve kadar taşı artık sonunda yorulursun ve daha ağırmış gibi hissedersin. yaşlılara sorun muhabbet edin bakalım ayağında giydiği ayakkabıyı bile neden hafif olanını şeçerler gelecekte düşeceğimiz durum. işini ne kadar düzgün yapsanda idmanlı olsanda yanlış bir hareket insanı sakat bırakabilir. örnek: bizim romorkün oklarında yay vardır. ağırlığı yok gibi yani. tohum ekerken sürekli olarak gübre ve tohum çuvallarını taşıdıktan sonra romorkün oku için eğilip doğrulamayan bu güne kadar çok kişi gördüm çünkü onu yük saymıyorlar ve boş bulunuyorlar. benimde başıma geldi biliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
İnsanın Yük Kaldırma Kapasitesi 50 kg. mıdır..? düşünceleriniz....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt