PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
intercooler yerine normal radyatör yaptırsak sakıncası olurmu sizce
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="servetim" data-source="post: 497070" data-attributes="member: 7700"><p>arkadaslar intercool un görevi bilindiği gibi turbonun motora bastıgı havayı sogutmak bilindiği gibi soguk havada oksijen sıcak havadan fazla oldugu için yanma daha siddetli gerceklesiyorr vee az miktarda püskürtülen mazot daha siddetli yanma yapıyor bende ford 3000 radyatörü var onu denemek düşüncesindeyim sonuç ne olur acaba tabiki radyatörün deliklerini intercoole göre yaptırcam hortumlarsa zaten sanayide satılıyor gerekirse su tesisatcısı oldugum için kendim yapacagım</p><p> daha önce deneyen arkadaslar varsa beni haberdar ederseniz sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="servetim, post: 497070, member: 7700"] arkadaslar intercool un görevi bilindiği gibi turbonun motora bastıgı havayı sogutmak bilindiği gibi soguk havada oksijen sıcak havadan fazla oldugu için yanma daha siddetli gerceklesiyorr vee az miktarda püskürtülen mazot daha siddetli yanma yapıyor bende ford 3000 radyatörü var onu denemek düşüncesindeyim sonuç ne olur acaba tabiki radyatörün deliklerini intercoole göre yaptırcam hortumlarsa zaten sanayide satılıyor gerekirse su tesisatcısı oldugum için kendim yapacagım daha önce deneyen arkadaslar varsa beni haberdar ederseniz sevinirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
intercooler yerine normal radyatör yaptırsak sakıncası olurmu sizce
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt