PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
intercooler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gmcomer" data-source="post: 247939" data-attributes="member: 4694"><p><strong>Ynt: intercooler</strong></p><p></p><p>çok yararlı şeyler yazmışsın.çok çok teşekkür ederim.ben traktörü ikinci el aldım.kitapçığı filan yoktuservisten istedim ellerinde yokmuş.o yüzden motor hakkında bilgi eksikliğim var.bu motorların motordan hareketi arkaya aktarma kısmında yaylı ve diskli bir kısım var ismini bilmiyorum.motor milinden aldiğı hareketi şanzıman miline aktaran ara bir aparat.bu motorlarda yarı debriyaj görevi yaptığını söyledi servis.bu parça 2000 saatten sonra değişmesi gerekiyormuş.biz motoru aldığımızda orta kısımdan yük e bindiğinde ses geliyordu boşta yolda filan gelmiyor.servis bastan önleri bağlayan şaftttan süphelendi onu söktü.sonra bu gövdedeki bahsettiğim parçayı söyliyerek değişmesi gerektiğini ima etti. bende motoru ortadan böldürdüm parçayı çıkardılar.hakkaten bahsettileri barça bozulmuş dağılmak üzere imiş bende gördüm ustaların başalrındaydım.neyse değiştirip motoru topladılar.motor gayet güzel oldu ses filan kesildi.bir kaçgün motoru işe koştum baktım ses tekrar azar azar artmaya başladı.tekrar servise sordum bana söyledikleri.takılan parçanın yerine alışması gerekiyormuş zaman la keser dedi.ama ses giderek artıyor azalacağı yerde.sen yeni parça takıyorsun karşılığınıda değiştir o zaman nasıl ustasın sen.beni sallayıp duruyorlar.bu yüzden servise hiç güvenim kalmadı.ses halen gelmeye devam ediyor.bu yüzden senden bilgi istedim.kendim makina teknisyeniyim az çok bu konulardan anlıyorum.ama nettte detaylı bilgi ve resim bulamıyorum.hiç bir ustayada güvenmiyorum.servis traktöre benim özen gösterdiğim kadar özen göstermiyor.</p><p>en son artık karar verdim traktöree kendim söküp müdahale edicem.şu aralar biraz daha işi var iş bitsin bir revizyona sokucam onu evde. gerekli takımlarım da var.ama teknik bilgiye ve resme ihtiyacım var.</p><p>ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim gökoğlu kusura bakma ismini bilmiyorum.bu konuda yardımcı olursan çok sevinirım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gmcomer, post: 247939, member: 4694"] [b]Ynt: intercooler[/b] çok yararlı şeyler yazmışsın.çok çok teşekkür ederim.ben traktörü ikinci el aldım.kitapçığı filan yoktuservisten istedim ellerinde yokmuş.o yüzden motor hakkında bilgi eksikliğim var.bu motorların motordan hareketi arkaya aktarma kısmında yaylı ve diskli bir kısım var ismini bilmiyorum.motor milinden aldiğı hareketi şanzıman miline aktaran ara bir aparat.bu motorlarda yarı debriyaj görevi yaptığını söyledi servis.bu parça 2000 saatten sonra değişmesi gerekiyormuş.biz motoru aldığımızda orta kısımdan yük e bindiğinde ses geliyordu boşta yolda filan gelmiyor.servis bastan önleri bağlayan şaftttan süphelendi onu söktü.sonra bu gövdedeki bahsettiğim parçayı söyliyerek değişmesi gerektiğini ima etti. bende motoru ortadan böldürdüm parçayı çıkardılar.hakkaten bahsettileri barça bozulmuş dağılmak üzere imiş bende gördüm ustaların başalrındaydım.neyse değiştirip motoru topladılar.motor gayet güzel oldu ses filan kesildi.bir kaçgün motoru işe koştum baktım ses tekrar azar azar artmaya başladı.tekrar servise sordum bana söyledikleri.takılan parçanın yerine alışması gerekiyormuş zaman la keser dedi.ama ses giderek artıyor azalacağı yerde.sen yeni parça takıyorsun karşılığınıda değiştir o zaman nasıl ustasın sen.beni sallayıp duruyorlar.bu yüzden servise hiç güvenim kalmadı.ses halen gelmeye devam ediyor.bu yüzden senden bilgi istedim.kendim makina teknisyeniyim az çok bu konulardan anlıyorum.ama nettte detaylı bilgi ve resim bulamıyorum.hiç bir ustayada güvenmiyorum.servis traktöre benim özen gösterdiğim kadar özen göstermiyor. en son artık karar verdim traktöree kendim söküp müdahale edicem.şu aralar biraz daha işi var iş bitsin bir revizyona sokucam onu evde. gerekli takımlarım da var.ama teknik bilgiye ve resme ihtiyacım var. ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim gökoğlu kusura bakma ismini bilmiyorum.bu konuda yardımcı olursan çok sevinirım.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
intercooler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt