PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
intercooler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="serkanarslan" data-source="post: 264029" data-attributes="member: 4231"><p><strong>Ynt: intercooler</strong></p><p></p><p>SLMLAR BENDE TURBO HAKKINDA KÜÇÜK BİR BİLGİ VERMEK İSTİYORUM. TURBO HEM DÜZDE HEMDE YÜKTE YAKITI HİSSEDİLİR ÖLÇÜDE DÜŞÜRÜYOR FAKAT POMPA AYARINI DA İYİ YAPTIRDIĞINIZ SÜRECE BİZ MF 265 98 MODELDİ TURBO TAKTIRDIK NERDEYSE 285 AYARINDA OLDU BÖYLE Bİ GÜCÜ 265 DEN ALMAK GERÇEKTEN BİZİ ŞAŞIRTTI AMA GERÇEK BU ŞİMDİ NH TN75A VAR MERAK ETTİĞİM BİRŞEY VAR TL A KULLANICCILARINA SORMAK İSTİYORUM YAKIT OLARAK TL90A NASILDIR? TN75A YA GÖRE KULLANAN BİLEN WARSA CVPLARINIZI BEKLİYORUM BİRDE DÜZDE SON HIZ 50 KM YAPIYO TN75A PEKİ TL-A LARDA DÜZDE BU KADAR SERİ Mİ? SORULARIM BU KADAR VERECEĞİNİZ CVPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="serkanarslan, post: 264029, member: 4231"] [b]Ynt: intercooler[/b] SLMLAR BENDE TURBO HAKKINDA KÜÇÜK BİR BİLGİ VERMEK İSTİYORUM. TURBO HEM DÜZDE HEMDE YÜKTE YAKITI HİSSEDİLİR ÖLÇÜDE DÜŞÜRÜYOR FAKAT POMPA AYARINI DA İYİ YAPTIRDIĞINIZ SÜRECE BİZ MF 265 98 MODELDİ TURBO TAKTIRDIK NERDEYSE 285 AYARINDA OLDU BÖYLE Bİ GÜCÜ 265 DEN ALMAK GERÇEKTEN BİZİ ŞAŞIRTTI AMA GERÇEK BU ŞİMDİ NH TN75A VAR MERAK ETTİĞİM BİRŞEY VAR TL A KULLANICCILARINA SORMAK İSTİYORUM YAKIT OLARAK TL90A NASILDIR? TN75A YA GÖRE KULLANAN BİLEN WARSA CVPLARINIZI BEKLİYORUM BİRDE DÜZDE SON HIZ 50 KM YAPIYO TN75A PEKİ TL-A LARDA DÜZDE BU KADAR SERİ Mİ? SORULARIM BU KADAR VERECEĞİNİZ CVPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
intercooler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt