PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Internet Üzerindeki İçerik Hırsızlığı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 935693" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: Internet Üzerindeki İçerik Hırsızlığı</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Dediğin gibi Ahmet abi birkaç gündür Facebook üzerindeki Tarım Tek Erkunt TR1 isimli saçma sayfa ile uğraşıyorum. Adamlar benim vidyolarımı alıp başını sonunu kesiyor. Yazılarım gözükmesin diye. Birde logomun üstüne kendi logolarını koyuyorlar. Birde altına müzik. Ohhh ne güzel paylaşıyorlar. Birde laf söz olmasın diye ali erkan ' a teşekkür yazıyorlar. Bu kadarda olmaz yani. Adamı dinden imandan çıkarıyorlar. Birde utanmadan sayfanın yöneticilerinden birisi sanırım. Hakan diye birisi dün gece yarısı bana Facebook üzerinden mesaj attı. İyice beni sinir etti. Attığı mesajda şu 'senin videolar yotubede durunca sana sana ne ykazandiriyor kardesim paylasinca ne oluyor ne gibi sikinti yaratiyor sana'. Kendisine uzun uzun yazdım. Bilmem anladı mı? Geri cevap yazmadı. Ama yazdıklarımı gördü. İnşallah akılları başlarına gelir. Paylaşmak isteyen insan Youtube linkini alır paylaşır. Böylece kaynağı belli olur. Ama kişinin vidyosunu alıp, kendi malıymış gibi editleyip paylaşmak nedir. Ben istesem bu işten parada kazanırım. Kanalımın yeterli hiti var. Ben şimdi bu işi ticari olarak yapıyor olsam ve bunları şikayet etsem. Bunların telif hakkı davasından durumları ne olurdu acaba? Hiç bu konuları böyle ciddi mânada düşündüklerini sanmıyorum. Herkesin vidyosunu alıp paylaşıyorlar. Ama birgün gelirde sert bir kayaya denk gelirseler. Babalarından aldıkları harçlıklar mahkeme paralarına yetmez. Heleki başka böyle rendici edici yorumlarla video paylaşan sayfaları hiç söylemiyorum bile... Bu konuyuda Ufuk abi biraz bu olaydan ötürü açtı. Nail abinin videosunu ben gördüm. Ona söyledim. O da bunlara artık bir ders vermek gerek dedi....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 935693, member: 6"] [b]Ynt: Internet Üzerindeki İçerik Hırsızlığı[/b] Dediğin gibi Ahmet abi birkaç gündür Facebook üzerindeki Tarım Tek Erkunt TR1 isimli saçma sayfa ile uğraşıyorum. Adamlar benim vidyolarımı alıp başını sonunu kesiyor. Yazılarım gözükmesin diye. Birde logomun üstüne kendi logolarını koyuyorlar. Birde altına müzik. Ohhh ne güzel paylaşıyorlar. Birde laf söz olmasın diye ali erkan ' a teşekkür yazıyorlar. Bu kadarda olmaz yani. Adamı dinden imandan çıkarıyorlar. Birde utanmadan sayfanın yöneticilerinden birisi sanırım. Hakan diye birisi dün gece yarısı bana Facebook üzerinden mesaj attı. İyice beni sinir etti. Attığı mesajda şu 'senin videolar yotubede durunca sana sana ne ykazandiriyor kardesim paylasinca ne oluyor ne gibi sikinti yaratiyor sana'. Kendisine uzun uzun yazdım. Bilmem anladı mı? Geri cevap yazmadı. Ama yazdıklarımı gördü. İnşallah akılları başlarına gelir. Paylaşmak isteyen insan Youtube linkini alır paylaşır. Böylece kaynağı belli olur. Ama kişinin vidyosunu alıp, kendi malıymış gibi editleyip paylaşmak nedir. Ben istesem bu işten parada kazanırım. Kanalımın yeterli hiti var. Ben şimdi bu işi ticari olarak yapıyor olsam ve bunları şikayet etsem. Bunların telif hakkı davasından durumları ne olurdu acaba? Hiç bu konuları böyle ciddi mânada düşündüklerini sanmıyorum. Herkesin vidyosunu alıp paylaşıyorlar. Ama birgün gelirde sert bir kayaya denk gelirseler. Babalarından aldıkları harçlıklar mahkeme paralarına yetmez. Heleki başka böyle rendici edici yorumlarla video paylaşan sayfaları hiç söylemiyorum bile... Bu konuyuda Ufuk abi biraz bu olaydan ötürü açtı. Nail abinin videosunu ben gördüm. Ona söyledim. O da bunlara artık bir ders vermek gerek dedi.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Internet Üzerindeki İçerik Hırsızlığı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt