PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
İnternetten Avuç Taşlama Makinası Alımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1309864" data-attributes="member: 25349"><p>Ben d</p><p></p><p></p><p>Ben de 2 tane (köy ve yazlık) Black&decker var.250 bütçeyle gayet güzel avuç taşlamalar alabilirsiniz.500 W almayın,zorlanınca duman tütüp motoru yanıyor.En az 720W olsun.850 W daha iyi. Bir tane 500 W şok market taşlamasını yaktım,bir tane nalbur zinciri markasını da açma kapama yeri tutukluk yaptığından can güvenliği yüzünden attım. Black&decker larda sağ-sol tutma yerine ek olarak tepede de tutma yeri var,çok işe yarıyor,iyi düşünülmüş.Açma kapama yerleri de güvenli çalışıyor.Çok çok tehlikeli bir alet.Her zaman eldiven ve iş gözlüğü ile çalışınız.Sanayideki ustalar gibi asla tek elle kullanmayın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1309864, member: 25349"] Ben d Ben de 2 tane (köy ve yazlık) Black&decker var.250 bütçeyle gayet güzel avuç taşlamalar alabilirsiniz.500 W almayın,zorlanınca duman tütüp motoru yanıyor.En az 720W olsun.850 W daha iyi. Bir tane 500 W şok market taşlamasını yaktım,bir tane nalbur zinciri markasını da açma kapama yeri tutukluk yaptığından can güvenliği yüzünden attım. Black&decker larda sağ-sol tutma yerine ek olarak tepede de tutma yeri var,çok işe yarıyor,iyi düşünülmüş.Açma kapama yerleri de güvenli çalışıyor.Çok çok tehlikeli bir alet.Her zaman eldiven ve iş gözlüğü ile çalışınız.Sanayideki ustalar gibi asla tek elle kullanmayın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
İnternetten Avuç Taşlama Makinası Alımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt