PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İpard Fonuyla Çiftlik Kurulumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 811112" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: İpard Fonuyla Çiftlik Kurulumu</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Temelden çatıya komple 1 ayda bitti. Başlangıç tarihi 12.11.12. Bitim tarihi 12.12.12. Bir buçuk yıl oldu. </p><p></p><p>Tasarımını ben yaptığım için olumsuz gördüğüm noktaları rahatlıkla söyleyebilirim. Açıkçası bu 2 konuda da usta beni uyardı ama hem dikbaşlı olduğumdan hem de ileride rahatlıkla değiştirilebilecek, düzeltilebilecek noktalar olduğundan bildiğimi okudum. </p><p></p><p>1-) Çatı aydınlatması: havanın açık olduğu durumda sıkıntı yok (hatta iç renk beyaz olduğu için klasik beton damlardan çok daha aydınlık) ama havanın çok kapalı olduğu durumlarda içerisi sanki biraz loş kalıyor. Bunu düzeltmek için çatıya 1-2 tane yarı şeffaf plastik (trapez saçın aynısı) kaplama koyabililir. Çok önemli birşey değil ama sanki aydınlatmayı biraz daha iyileştirebilir. </p><p></p><p>2-) 4m X 4m boyutlarındaki 13 büyük kapının tamamı yukarı açılıp sarkıtma oluyor. Bu olay özellikle öndeki 10 kapı için çok güzel. Kapılar traktör yardımı ile açıldığı için sıkıntı yok. 1 saatte tüm kapıları açabiliyorsun ama traktörü içeri sokabilmek için ilk kapıyı insan gücü ile açmak gerekiyor. 176 kiloluk kapıyı kaldırmak da zor oluyor. Bunun yerine yan taraftaki 3 kapıdan 1 ' i yatay açılır yapılsaydı çok pratik olacaktı. Bu da çok önemli bişey değil, çünkü düzeltilebilecek birşey. Ustayla konuştuk, bir ara 1 kapıyı yana açılır yapıcaz.</p><p></p><p>Olumsuzluk olarak sayılırsa bunlar var. Bunun dışındaki temizlik, yalıtım, terleme, havalandırma ve hava sirkülasyonu, kullanışlılık, sağlamlık, dayanıklılık, maliyet, estetik, yüksek hurda değeri, portatif (taşınabilir) oluşu, bakım gerektirmemesi gibi konuların tamamından, hepsinden öte işçilikten inanılmaz memnunum. </p><p></p><p>Firma BarışMak</p><p>Yetkili Remzi BARIŞKAN </p><p>Firma Gellibolu ' da ama tüm trakya ve Marmara ' da iş yapıyorlar. </p><p>Remzi Abi ' nin kendi cebini vereyim: 0 (542) 660 19 35</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 811112, member: 21067"] [b]Ynt: İpard Fonuyla Çiftlik Kurulumu[/b] Temelden çatıya komple 1 ayda bitti. Başlangıç tarihi 12.11.12. Bitim tarihi 12.12.12. Bir buçuk yıl oldu. Tasarımını ben yaptığım için olumsuz gördüğüm noktaları rahatlıkla söyleyebilirim. Açıkçası bu 2 konuda da usta beni uyardı ama hem dikbaşlı olduğumdan hem de ileride rahatlıkla değiştirilebilecek, düzeltilebilecek noktalar olduğundan bildiğimi okudum. 1-) Çatı aydınlatması: havanın açık olduğu durumda sıkıntı yok (hatta iç renk beyaz olduğu için klasik beton damlardan çok daha aydınlık) ama havanın çok kapalı olduğu durumlarda içerisi sanki biraz loş kalıyor. Bunu düzeltmek için çatıya 1-2 tane yarı şeffaf plastik (trapez saçın aynısı) kaplama koyabililir. Çok önemli birşey değil ama sanki aydınlatmayı biraz daha iyileştirebilir. 2-) 4m X 4m boyutlarındaki 13 büyük kapının tamamı yukarı açılıp sarkıtma oluyor. Bu olay özellikle öndeki 10 kapı için çok güzel. Kapılar traktör yardımı ile açıldığı için sıkıntı yok. 1 saatte tüm kapıları açabiliyorsun ama traktörü içeri sokabilmek için ilk kapıyı insan gücü ile açmak gerekiyor. 176 kiloluk kapıyı kaldırmak da zor oluyor. Bunun yerine yan taraftaki 3 kapıdan 1 ' i yatay açılır yapılsaydı çok pratik olacaktı. Bu da çok önemli bişey değil, çünkü düzeltilebilecek birşey. Ustayla konuştuk, bir ara 1 kapıyı yana açılır yapıcaz. Olumsuzluk olarak sayılırsa bunlar var. Bunun dışındaki temizlik, yalıtım, terleme, havalandırma ve hava sirkülasyonu, kullanışlılık, sağlamlık, dayanıklılık, maliyet, estetik, yüksek hurda değeri, portatif (taşınabilir) oluşu, bakım gerektirmemesi gibi konuların tamamından, hepsinden öte işçilikten inanılmaz memnunum. Firma BarışMak Yetkili Remzi BARIŞKAN Firma Gellibolu ' da ama tüm trakya ve Marmara ' da iş yapıyorlar. Remzi Abi ' nin kendi cebini vereyim: 0 (542) 660 19 35 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İpard Fonuyla Çiftlik Kurulumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt