PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İpard Fonuyla Çiftlik Kurulumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 811828" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: İpard Fonuyla Çiftlik Kurulumu</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bir yatırım yaparken ilk belirlenecek şey yatırımın ömrüdür. 5 yıl mı? 10 yıl mı? 50 yıl mı?</p><p></p><p>Eğer olabilecek maksimum ömürlü bir yatırım istiyorsan araştıracaksın. En uzun özürlüsü hangisi diye. Ben de araştırdım. İncelediğim her ahırın ne zaman yapıldığını sordum, mevcut haliyle kıyasladım. </p><p></p><p>Iskelete sadece antipas atılmış ise 5-10 yıl arasında kısım kısım ilk paslanmalar görülüyor. </p><p></p><p>Iskelete tek boya atılmış ise 10-15 yıl içinde </p><p></p><p>Iskelete antipas + boya atılmış ise 15 yıldan önce paslanma, küflenme olanını görmedim, herhangi bir darbe almadığı sürece de olacağını sanmam. </p><p></p><p>Yalnız bu bahsettiklerim paslanma ile ilgili, çürüme değil. Çürüyeni, kullanılmaz hale geleni daha henüz görmedim. Sonuçta iskelet binanın iç tarafında ve yağmur güneş görmüyor. </p><p></p><p>Kaplama olarak da fırınlanmış trapez saç kullanırsan en az 15 yıl hiç bir bakım yada boya yapmadan kullanırsın. En güzel yanı da bir yağmur yağdığında yıkanıp ilk günü gibi pırıl pırıl olması. </p><p></p><p>Daha eskilerini de bilmiyorum çünkü boyalı gazveniz Türkiye ' de yeni yaygınlaşan birşey.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 811828, member: 21067"] [b]Ynt: İpard Fonuyla Çiftlik Kurulumu[/b] Bir yatırım yaparken ilk belirlenecek şey yatırımın ömrüdür. 5 yıl mı? 10 yıl mı? 50 yıl mı? Eğer olabilecek maksimum ömürlü bir yatırım istiyorsan araştıracaksın. En uzun özürlüsü hangisi diye. Ben de araştırdım. İncelediğim her ahırın ne zaman yapıldığını sordum, mevcut haliyle kıyasladım. Iskelete sadece antipas atılmış ise 5-10 yıl arasında kısım kısım ilk paslanmalar görülüyor. Iskelete tek boya atılmış ise 10-15 yıl içinde Iskelete antipas + boya atılmış ise 15 yıldan önce paslanma, küflenme olanını görmedim, herhangi bir darbe almadığı sürece de olacağını sanmam. Yalnız bu bahsettiklerim paslanma ile ilgili, çürüme değil. Çürüyeni, kullanılmaz hale geleni daha henüz görmedim. Sonuçta iskelet binanın iç tarafında ve yağmur güneş görmüyor. Kaplama olarak da fırınlanmış trapez saç kullanırsan en az 15 yıl hiç bir bakım yada boya yapmadan kullanırsın. En güzel yanı da bir yağmur yağdığında yıkanıp ilk günü gibi pırıl pırıl olması. Daha eskilerini de bilmiyorum çünkü boyalı gazveniz Türkiye ' de yeni yaygınlaşan birşey. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İpard Fonuyla Çiftlik Kurulumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt