PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
İrtem Gübreli Ara Çapa Performans Videosu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EROL AKGÜN" data-source="post: 1040990" data-attributes="member: 49570"><p>Yılmaz kardeşim eline emeğine sağlık. Erkan ın dediği gibi prodüksiyon süper olmuş .gözümüz gönlümüz açıldı.yeni makinanızda hayırlı olsun . gerçekten harika olmuş . karık açma mükemmel çalışmış . geçen seni aradığımda çekim yapıyoruz demiştin herhalde bunun çekimi yapılıyormış . değişiklik olarak karık sökülüp değişmeli çok güzel olmuş .yaylı üniteleride söküp karık açma takmak bu kadar kolay olunca u makina çok RAĞBET göreceğini tahmin ediyorum.bizler yaylı sistemi 20 yıldır kullanıyoruz bu hem gübre , hem yaylı ,hemde karık açması çok güzel olmuş . tekrar ellerine sağlık . bu arada RÖMORK işi ne oldu . dediğin gibi tuncer beyin araziside çok güzel ayiçekte harika . zaten olmazsa şaşardım çünkü insanın senin gibi danışmanı olunca her şey güzel olur . görüşmek üzere hoşçakal . bu arada gübre serpme makinasınıda merakla bekliyorum .makina alacağım senin makinadan haber bekliyorum .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EROL AKGÜN, post: 1040990, member: 49570"] Yılmaz kardeşim eline emeğine sağlık. Erkan ın dediği gibi prodüksiyon süper olmuş .gözümüz gönlümüz açıldı.yeni makinanızda hayırlı olsun . gerçekten harika olmuş . karık açma mükemmel çalışmış . geçen seni aradığımda çekim yapıyoruz demiştin herhalde bunun çekimi yapılıyormış . değişiklik olarak karık sökülüp değişmeli çok güzel olmuş .yaylı üniteleride söküp karık açma takmak bu kadar kolay olunca u makina çok RAĞBET göreceğini tahmin ediyorum.bizler yaylı sistemi 20 yıldır kullanıyoruz bu hem gübre , hem yaylı ,hemde karık açması çok güzel olmuş . tekrar ellerine sağlık . bu arada RÖMORK işi ne oldu . dediğin gibi tuncer beyin araziside çok güzel ayiçekte harika . zaten olmazsa şaşardım çünkü insanın senin gibi danışmanı olunca her şey güzel olur . görüşmek üzere hoşçakal . bu arada gübre serpme makinasınıda merakla bekliyorum .makina alacağım senin makinadan haber bekliyorum . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
İrtem Gübreli Ara Çapa Performans Videosu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt