PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İşbir yatak İneklere özel yatak yaptı,
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatih DUMAN" data-source="post: 325574" data-attributes="member: 19518"><p><strong>Ynt: İşbir yatak İneklere özel yatak yaptı,</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ben bu yataklardan 50 adet aldım bizimkide ankaradan geldi ama biz izmirli bir firma aracılığı ile aldık yaklaşık 2 aydırda hayvanların altında ben size şöyle söyleyim bu yıl hayvanlarıma her senekinin yarısı kadar yem veriyorum sebebide şöyle kuru ot ve yonca fazla kewsif yemi az veriyoruz şimdide düvele çok aşırı kilo aldı gelişti benim hayvanların tamamı gebe düveher yıl bundan daha fazla yediriyorduk bu yıl 2 ayda farkı gördük daha yeni doğum yapacaklar o zama süt verimi ne kadar artacak göreceğiz biz 120 tl parta vermiştik tanesine artı -40 dereceye kadar hayvanı üşütmüyor anti bakteriyel biz çok memnunuz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatih DUMAN, post: 325574, member: 19518"] [b]Ynt: İşbir yatak İneklere özel yatak yaptı,[/b] arkadaşlar ben bu yataklardan 50 adet aldım bizimkide ankaradan geldi ama biz izmirli bir firma aracılığı ile aldık yaklaşık 2 aydırda hayvanların altında ben size şöyle söyleyim bu yıl hayvanlarıma her senekinin yarısı kadar yem veriyorum sebebide şöyle kuru ot ve yonca fazla kewsif yemi az veriyoruz şimdide düvele çok aşırı kilo aldı gelişti benim hayvanların tamamı gebe düveher yıl bundan daha fazla yediriyorduk bu yıl 2 ayda farkı gördük daha yeni doğum yapacaklar o zama süt verimi ne kadar artacak göreceğiz biz 120 tl parta vermiştik tanesine artı -40 dereceye kadar hayvanı üşütmüyor anti bakteriyel biz çok memnunuz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
İşbir yatak İneklere özel yatak yaptı,
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt