PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İşbora.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="captanalp" data-source="post: 1190258" data-attributes="member: 60643"><p>Bizim köyde en çok işbora var pratik motor kuyruk mili güzel yakıtı az 240 masseyden çekişli bende arıyorum ufak tefek işler için cayır toplama balya getir götür gibi işlerde. Geçen Adapazarında birtane ilan buldum Bende Adapazarlıyım gittim ilandaki traktöre bakmaya arkası ötüyodu motorunda vurma vardı almadım sonra ustayla konuştum usta senede kaç saat yapacan dedi 400 saat yapar dedim. işbora motoru için çok saat dedi şaşırdım. Sıkıştırmaya gelmiyo sıcağı sevmiyo dedi büyük karteldi bide resimlerde hoşuma gitmişti ama olmadı nasip degilmis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="captanalp, post: 1190258, member: 60643"] Bizim köyde en çok işbora var pratik motor kuyruk mili güzel yakıtı az 240 masseyden çekişli bende arıyorum ufak tefek işler için cayır toplama balya getir götür gibi işlerde. Geçen Adapazarında birtane ilan buldum Bende Adapazarlıyım gittim ilandaki traktöre bakmaya arkası ötüyodu motorunda vurma vardı almadım sonra ustayla konuştum usta senede kaç saat yapacan dedi 400 saat yapar dedim. işbora motoru için çok saat dedi şaşırdım. Sıkıştırmaya gelmiyo sıcağı sevmiyo dedi büyük karteldi bide resimlerde hoşuma gitmişti ama olmadı nasip degilmis. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İşbora.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt