PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
İshalliğin çözümü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 710422" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: İshalliğin çözümü</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>samanı ıslatıp kırma ve fenni yemleri karıştırıp veriyorum ben.. kuspeleri ise suda şişirip öle aynı karışıma katıp homojen dagılmasını saglayıp hayvanların önüne döküyoruz tabi burada samanı ayarlamak lazım kuru madde miktarını yani çok saman verseniz yemez ama yogun yemlemede kuru madde miktarınıda dengeli hayvanın alması lazım ki ishal olmasın onun için samanı homojen karıştırınca hayvan ister istemez çok yiyor samanıda bölece kolay kolay ishale düşmüyor.. ama samana ek olarak yonca ve kuru ot kullanma imkanınız varsa zaten süper olur yonca ishali önler.. tabi bu yemlemeden dolayı oluşan ishaller için..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 710422, member: 2401"] [b]Ynt: İshalliğin çözümü[/b] samanı ıslatıp kırma ve fenni yemleri karıştırıp veriyorum ben.. kuspeleri ise suda şişirip öle aynı karışıma katıp homojen dagılmasını saglayıp hayvanların önüne döküyoruz tabi burada samanı ayarlamak lazım kuru madde miktarını yani çok saman verseniz yemez ama yogun yemlemede kuru madde miktarınıda dengeli hayvanın alması lazım ki ishal olmasın onun için samanı homojen karıştırınca hayvan ister istemez çok yiyor samanıda bölece kolay kolay ishale düşmüyor.. ama samana ek olarak yonca ve kuru ot kullanma imkanınız varsa zaten süper olur yonca ishali önler.. tabi bu yemlemeden dolayı oluşan ishaller için.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
İshalliğin çözümü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt