PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Alıntılar)
İŞTE AVRUPANIN TEKNOLOJİ BİRNCİSİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI SALİH" data-source="post: 23120" data-attributes="member: 28"><p><strong>Ynt: İŞTE AVRUPANIN TEKNOLOJİ BİRNCİSİ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">SEN HAYATINDA HİÇ CASE GÖRDÜNMÜDE KONUŞUYON CASE DAHA BU SENE TÜRKİYEYE GELDİ LAFA GELİNCE BİTEK SEN BİLİYON SENDEN BAŞKA BİLEN YOK ***</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">BANA BAK ADAM GİBİ KONUŞ SEN ÇOK BİLİYON HERALDE </span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">NE DEMEK NH ALMASAYDI KESİN EN SONUNCU OLURDU 70-66 İLE CASENİN NE ALAKASI WAR ONU Bİ ANLAT BAKİM </span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">ARKADAŞLAR SİTE SAKİNLERİ OLARAK SİZE Bİ SORUM OLCAK NEDEN BU SİTEDE UYDURUK MARKALAR HEP NEW HOLLAND VE MASSEY FERGUSON İLE KIYASLANIYOR ONU ANLAMADIM BENCE ÇEKEMEDİKLERİNDEN ÇÜNKÜ TRAKTÖRDE PAZAR PAYININ ORTALAMA % 60 ' ı BU İKİ FİRMAYA AİT OLDUĞUNDAN Bİ ÇEKEMEMEZLİK WAR </span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">ALTTA KAYAN YAZIYI GÖRMEDİM SANMA KAŞINTI VAR HERALDE </span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">İNTERNETTEN Bİ ARAŞTIRMA YAP SATIŞ OLARAK KAÇ ADETSATMIŞ GERÇİ SEN BUNLARI BULAMAZSIN CASE-İH BÖLÜMÜNDE TEKNİK BİLGİLER ARASINDA CNH HAKKINDA BİLGİLER WAR</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">CNH GRUBU 25 BİN 300 ÇALIŞANI, 39 ÜRETİM, 26 AR-GE MERKEZİ VE 160 ÜLKEDE 11 BİN 600 BAYİDEN OLUŞMAKTADIR</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">BUDA SANA KAPAK OLSUN!!!</span></p><p> <span style="color: red"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI SALİH, post: 23120, member: 28"] [b]Ynt: İŞTE AVRUPANIN TEKNOLOJİ BİRNCİSİ[/b] [color=red] SEN HAYATINDA HİÇ CASE GÖRDÜNMÜDE KONUŞUYON CASE DAHA BU SENE TÜRKİYEYE GELDİ LAFA GELİNCE BİTEK SEN BİLİYON SENDEN BAŞKA BİLEN YOK *** BANA BAK ADAM GİBİ KONUŞ SEN ÇOK BİLİYON HERALDE NE DEMEK NH ALMASAYDI KESİN EN SONUNCU OLURDU 70-66 İLE CASENİN NE ALAKASI WAR ONU Bİ ANLAT BAKİM ARKADAŞLAR SİTE SAKİNLERİ OLARAK SİZE Bİ SORUM OLCAK NEDEN BU SİTEDE UYDURUK MARKALAR HEP NEW HOLLAND VE MASSEY FERGUSON İLE KIYASLANIYOR ONU ANLAMADIM BENCE ÇEKEMEDİKLERİNDEN ÇÜNKÜ TRAKTÖRDE PAZAR PAYININ ORTALAMA % 60 ' ı BU İKİ FİRMAYA AİT OLDUĞUNDAN Bİ ÇEKEMEMEZLİK WAR ALTTA KAYAN YAZIYI GÖRMEDİM SANMA KAŞINTI VAR HERALDE İNTERNETTEN Bİ ARAŞTIRMA YAP SATIŞ OLARAK KAÇ ADETSATMIŞ GERÇİ SEN BUNLARI BULAMAZSIN CASE-İH BÖLÜMÜNDE TEKNİK BİLGİLER ARASINDA CNH HAKKINDA BİLGİLER WAR CNH GRUBU 25 BİN 300 ÇALIŞANI, 39 ÜRETİM, 26 AR-GE MERKEZİ VE 160 ÜLKEDE 11 BİN 600 BAYİDEN OLUŞMAKTADIR BUDA SANA KAPAK OLSUN!!! [/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Fotoğraflar (Alıntılar)
İŞTE AVRUPANIN TEKNOLOJİ BİRNCİSİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt