PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
işte benim masseylerim (mf 5455 & mf 398)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sezer" data-source="post: 335797" data-attributes="member: 944"><p><strong>Ynt: işte benim masseylerim (mf 5455 & mf 398)</strong></p><p></p><p>biz tam 3 tane 398 kullandık diyecek yok 398 e ama biraz hafif fazla batanajcı motor sonra l 95 aldık 6 ay kullanıp sattık sonra 3105 aldık 2 sene kullandık şimdi case jx 95 var var herbiri birbirinden iyidi 398 bonbeyde süperdi tek ceker die ama diğer işlerde okadar iyi değil hep tekerleklere su dolduruyoduk ozamn tank gibi oluyodu ama ne 3105 in nede casenin yanına bile yaklaşamaz iddamı koyarım her türlü 398 bu dewrin motoru değil artık 398 i alırsan ikinci bir motor olarak terciğ edilmelidir bence</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sezer, post: 335797, member: 944"] [b]Ynt: işte benim masseylerim (mf 5455 & mf 398)[/b] biz tam 3 tane 398 kullandık diyecek yok 398 e ama biraz hafif fazla batanajcı motor sonra l 95 aldık 6 ay kullanıp sattık sonra 3105 aldık 2 sene kullandık şimdi case jx 95 var var herbiri birbirinden iyidi 398 bonbeyde süperdi tek ceker die ama diğer işlerde okadar iyi değil hep tekerleklere su dolduruyoduk ozamn tank gibi oluyodu ama ne 3105 in nede casenin yanına bile yaklaşamaz iddamı koyarım her türlü 398 bu dewrin motoru değil artık 398 i alırsan ikinci bir motor olarak terciğ edilmelidir bence [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
işte benim masseylerim (mf 5455 & mf 398)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt