PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
işte bizim john deere 5095m
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hasanfuat" data-source="post: 624553" data-attributes="member: 29255"><p><strong>Ynt: işte bizim john deere 5095m</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>jd nin d-1 vites hızı fiat traktörün 3.1 denk gelir </p><p>pompa ayarından sonra d1 ile boş traktör genel gezintide c1 gibi gezmeye başladı </p><p>normaldede duman yapıyodu daha da arttı </p><p>ağır işe koşamadım jd serviste 2 hafta kaldı ağır işler bitti </p><p>özellikle bi kaç parça yer bıraktım ona 2.ye 9 çizel çekicem havalar don olduğunda ozaman belli olcak </p><p>bugdayları ekerken 2 defa ölçüm yaptım 1. sever 680gr 2. sever de 500 gr gibi yakıt değeri verdi </p><p>ekim hızı ortalama 8 km bayır yerlerde 6 km </p><p>benim sıkıntım 19 kazık ayak mibzerde sıra başlarında bayılma toparlayamama 1500 devir altı cansızlık traktör devrini alıp başlayınca gidiyodu </p><p>mibzerim asılır tip sıra başlarında mibzeri kaldırıyom ekilmiş tarafa doğru dönüp duruyom geri gelip sıraya gericem az bayır olsun ağlıcak nerdeyse titriyo duman atıyo canı gidiyo el gazı devamlı 1500 dd cekili kullandım mecbur </p><p>bayılıyo diye ilk donüşü bayır yukarı yapıp boşte geri salıyom bu seferde mibzer arkada perişan oldu topraktan kesilir kesilmez savrulup darbe yapıyo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hasanfuat, post: 624553, member: 29255"] [b]Ynt: işte bizim john deere 5095m[/b] jd nin d-1 vites hızı fiat traktörün 3.1 denk gelir pompa ayarından sonra d1 ile boş traktör genel gezintide c1 gibi gezmeye başladı normaldede duman yapıyodu daha da arttı ağır işe koşamadım jd serviste 2 hafta kaldı ağır işler bitti özellikle bi kaç parça yer bıraktım ona 2.ye 9 çizel çekicem havalar don olduğunda ozaman belli olcak bugdayları ekerken 2 defa ölçüm yaptım 1. sever 680gr 2. sever de 500 gr gibi yakıt değeri verdi ekim hızı ortalama 8 km bayır yerlerde 6 km benim sıkıntım 19 kazık ayak mibzerde sıra başlarında bayılma toparlayamama 1500 devir altı cansızlık traktör devrini alıp başlayınca gidiyodu mibzerim asılır tip sıra başlarında mibzeri kaldırıyom ekilmiş tarafa doğru dönüp duruyom geri gelip sıraya gericem az bayır olsun ağlıcak nerdeyse titriyo duman atıyo canı gidiyo el gazı devamlı 1500 dd cekili kullandım mecbur bayılıyo diye ilk donüşü bayır yukarı yapıp boşte geri salıyom bu seferde mibzer arkada perişan oldu topraktan kesilir kesilmez savrulup darbe yapıyo [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
işte bizim john deere 5095m
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt