PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
İşte İlk Android'li Nokia 6
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1089626" data-attributes="member: 52817"><p><span style="color: #0000CD"><strong>Android işletim sistemli ilk Nokia olan Nokia 6, satışa sunuldu. Snapdragon 430 işlemci, 4GB RAM, 64GB dahili hafıza, 16MP kameraya sahip olan Nokia 6, dikkat çekmeyi başardı.</strong></span></p><p><span style="color: #0000CD"></span></p><p><span style="color: #0000CD">Bir zamanların cep telefonu denilince ilk akla gelen ismi Nokia'nın uzun zamandır zor günler geçirdiğini hemen herkes biliyor. Microsoft tarafından satın alınan, sonrasında Foxconn'a satılan Nokia, Android işletim sistemli akıllı telefonlarıyla yeniden atak yapmayı hedefliyor.</span></p><p><span style="color: #0000CD"></span></p><p><span style="color: #0000CD">HMD Global ile küllerinden doğmayı planlayan Nokia, bu doğrultuda ürettiği ilk akıllı telefon Nokia 6'yı piyasaya sürdü.</span></p><p><span style="color: #0000CD"></span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong>Nokia 6'nın teknik özellikleri şu şekilde:</strong></span></p><p><span style="color: #0000CD"></span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong>Ekran:</strong></span></p><p><span style="color: #0000CD">5.5-inç 1080p, 2.5D kavisli, Gorilla Glass koruyucu</span></p><p><span style="color: #0000CD"></span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong>İşletim sistemi:</strong></span></p><p><span style="color: #0000CD">Android 7.0</span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong>İşlemci:</strong></span></p><p><span style="color: #0000CD">Qualcomm Snapdragon 430</span></p><p><span style="color: #0000CD"></span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong>Grafik işlemci:</strong></span></p><p><span style="color: #0000CD">Adreno 505</span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong>Bellek:</strong></span></p><p><span style="color: #0000CD">4GB RAM</span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong>Hafıza:</strong></span></p><p><span style="color: #0000CD">64GB dahili</span></p><p><span style="color: #0000CD"></span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong>Kamera:</strong></span></p><p><span style="color: #0000CD">16-megapiksel f/2.0</span></p><p><span style="color: #0000CD"></span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong>Ön kamera:</strong></span></p><p><span style="color: #0000CD">8-megapiksel</span></p><p><span style="color: #0000CD"></span></p><p><span style="color: #0000CD"><strong>Batarya:</strong></span></p><p><span style="color: #0000CD">3000 mAh, Quick Charge 3.0</span></p><p></p><p>[ATTACH]16342[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1089626, member: 52817"] [COLOR="#0000CD"][B]Android işletim sistemli ilk Nokia olan Nokia 6, satışa sunuldu. Snapdragon 430 işlemci, 4GB RAM, 64GB dahili hafıza, 16MP kameraya sahip olan Nokia 6, dikkat çekmeyi başardı.[/B] Bir zamanların cep telefonu denilince ilk akla gelen ismi Nokia'nın uzun zamandır zor günler geçirdiğini hemen herkes biliyor. Microsoft tarafından satın alınan, sonrasında Foxconn'a satılan Nokia, Android işletim sistemli akıllı telefonlarıyla yeniden atak yapmayı hedefliyor. HMD Global ile küllerinden doğmayı planlayan Nokia, bu doğrultuda ürettiği ilk akıllı telefon Nokia 6'yı piyasaya sürdü. [B]Nokia 6'nın teknik özellikleri şu şekilde:[/B] [B]Ekran:[/B] 5.5-inç 1080p, 2.5D kavisli, Gorilla Glass koruyucu [B]İşletim sistemi:[/B] Android 7.0 [B] İşlemci:[/B] Qualcomm Snapdragon 430 [B]Grafik işlemci:[/B] Adreno 505 [B] Bellek:[/B] 4GB RAM [B] Hafıza:[/B] 64GB dahili [B]Kamera:[/B] 16-megapiksel f/2.0 [B]Ön kamera:[/B] 8-megapiksel [B]Batarya:[/B] 3000 mAh, Quick Charge 3.0[/COLOR] [ATTACH=CONFIG]16342._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
İşte İlk Android'li Nokia 6
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt