PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
işte kangal
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 497752" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: işte kangal</strong></p><p></p><p>köpek dalaştırmayı pek sevmem ama kangal köpekleri cok kinci hayvanlardır amcamın oğlunda k 9 cinsi kurt var bu bizim eski yaşlı kangalı enseden yakalayıp amcamın oğlu gelene kadar bırakmadı amcamın olu geldi bıraktı k 9 ama bizim kangal cok yaşlanmıştı artık son günlerini yadıyor diyebilirim aradan bi hafta gecti gene salınıp kavgaya tutuşmuşlar ve kangalın asıl gücünü orda gördüm 9 10 yasında rahat vardı kangal o almankurtunu biz gelene kadar boğmuş yaanında bekliyordu öylece ondan orda sonra hayvan barınagına verdik aradan 1 hafta gecti görmeye gittim beni gördü bi havaya girdi anlatamam yani aradan 1 ay gecmiş yine gittim ölmüştü ardından kangal cinsinin 7 8 türü var ve bende ayıboğan cinsi 1 adet erkek getirttim sivastan ama pek bakamadım hayvana biraz boyu bodur kaldı ama gene heybetini koruyor suan 1,5 yasında yazın domuzlarla mücadele ediyordu kurta hiç aman vermez kangal . ama yina acı verici bi olay her tarafını kemirmiş hayvanın celimsiz yaşlı bi kangal olabilir yada cok genc .. onun için kapının önünden en az 2 kangalın mutlak olmalı yada alman kurdu diğer köpekler kurtlarla baş edemezler bende amerikan pitbull u dahil vardı o cins köpekler insanlaı cok hedef alıyor fakat bi kangalın alman kurdunun insana bi saygısı vardır kovalar ama ısırmaz cokca sahit oldum kendimden örnekleride var kangal kadar vefalı köpek yoktur dünyada..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 497752, member: 19401"] [b]Ynt: işte kangal[/b] köpek dalaştırmayı pek sevmem ama kangal köpekleri cok kinci hayvanlardır amcamın oğlunda k 9 cinsi kurt var bu bizim eski yaşlı kangalı enseden yakalayıp amcamın oğlu gelene kadar bırakmadı amcamın olu geldi bıraktı k 9 ama bizim kangal cok yaşlanmıştı artık son günlerini yadıyor diyebilirim aradan bi hafta gecti gene salınıp kavgaya tutuşmuşlar ve kangalın asıl gücünü orda gördüm 9 10 yasında rahat vardı kangal o almankurtunu biz gelene kadar boğmuş yaanında bekliyordu öylece ondan orda sonra hayvan barınagına verdik aradan 1 hafta gecti görmeye gittim beni gördü bi havaya girdi anlatamam yani aradan 1 ay gecmiş yine gittim ölmüştü ardından kangal cinsinin 7 8 türü var ve bende ayıboğan cinsi 1 adet erkek getirttim sivastan ama pek bakamadım hayvana biraz boyu bodur kaldı ama gene heybetini koruyor suan 1,5 yasında yazın domuzlarla mücadele ediyordu kurta hiç aman vermez kangal . ama yina acı verici bi olay her tarafını kemirmiş hayvanın celimsiz yaşlı bi kangal olabilir yada cok genc .. onun için kapının önünden en az 2 kangalın mutlak olmalı yada alman kurdu diğer köpekler kurtlarla baş edemezler bende amerikan pitbull u dahil vardı o cins köpekler insanlaı cok hedef alıyor fakat bi kangalın alman kurdunun insana bi saygısı vardır kovalar ama ısırmaz cokca sahit oldum kendimden örnekleride var kangal kadar vefalı köpek yoktur dünyada.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
işte kangal
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt