PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
işte krallar 285 4*4 ve 286 4*4 60/66 4*4
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 329690" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: işte krallar 285 4*4 ve 286 4*4 60/66 4*4</strong></p><p></p><p>Ben uzun yıllardır bır mf kullanıcısıyım dıger markalarında bır cogunu farklı sebeblerden dolayı kullanma fırsatım oldu bazılarını tarlada bazılarını yükte kullandım bende 285 s var 60 66 bızım buralarda bır ıkı tane vardı satıldı genelde 70 56 60 56 8066 falan var guzel motorlar ama bır mf kullanıcısı olarak dıyebılırım ki 286 gold mf en rezıl motorlarından bırısı sıze bır anımı anlatayım bu gold serılerı ılk cıktıgında bayıden tanıtıma geldıler gunlerden 23 nısan cocuk bayramı kalabalık cok olur ıyı reklam yaparız dıye dusunmusler bızım burada bayram merasımlerı genelde öğleye kalmaz bıter merasımden sonra anons ettıler dedılerkı mf lerın tanıtımı var herkes davetlı.. </p><p>Neyse gıttık tanıtıma bakmaya 286 276 266 gold getırmısler servısten 3 kişi fabrikadan 2 muhendis birde arge danışmanı gelmiş bazı arkadşlar ve bızım ileri gelen sivri zekalı ciftçiler çıktılar motorların üzerine tarla suruyorlar ama işin garibi motorların arkasındaki pulluklar hep 12 n 3 lü pulluk motorlar seri cekiyor toprakta nisan tavıda var yumusak bi ara 286 gold binen barış dıye bir abimiz vardı motoru biraz zorladı motor hemen kara duman attı o arada bende muhendıslere kulak misafirliği yapıyorum argeci dedıkleri arkadaş ; yav beyler 3 sılındır motorlar dururken 4 sılındır motor dumanlıyor bıde kucuk ekıpman takılı bişeyler eksık bunda diye agzından kacırdı adam benım duydugumuda gordu bende kenara cekıldım </p><p>arkadaslar ben zamanında motorumun kullanma kılavuzunu cok okudum soforlugu ve motorumun detaylarını kullanma kılavuzundan ogrendım dersem yerıdır cunku bana oğretecek kımsem yoktu halada öğleyim birşeyın kullanım kılavuzuna cok detaylı ıncelerım bazı bılgıler aklımda kalmıs yanastım muhendıslere başladım sormaya dedım kullanım kılavuzu varsa verın vermedıler neyse kac bg sılındır hacmı ne kaldırma kapasıtesı ne torku ne falan vs vs aklıma gelenı sordum keleyerek bıseyler anlattılar sonra motoru kulanmaya cıkacaktım o arada bana ızın vermedıler ve bır oyunbazlıkla baska bırısını cıkartıp ben aradan şutladılar bende kızdım ve ne yaptım bılıyormusunuz bızım komsunun 398 yenı aldıgı 14 no 5 pullugu taktım geldım muhendıslerın onune indirdim yıl 2000 benım motor 285s 97 model orj. kab. dedımkı yarısalım eger 286 gold beni gecerse ben motorumu buraya koyacagım ve bu goldu alacagım o arada mıllet toplandı basımıza bana delırdınmı cocuk turbolu motor senınkı 75 bg gold 77 bg dıyorlar ben yarısalım dıyorum neyse uzatmayalım yarıstık goldda 12 no 3 lü bende 14 no 5 li tarlada başa baş gittik sonra argecı dedıkı senın gıbı ıkı kişi daha cıkarsa biz fabrikaya kilidi vururuz bende sayın abicim bizler parayı zor kazanan kesimiz madem para verecez sizde kaliteli işler yapın ki emeğimiz ve emeğiniz boşuna gıtmesin dedim </p><p>Anlayacagınız arkadslar ben gold serısınden o zaman sogumustum bunların bır işe yaramayacagını ve tutulmayacagını anlamıstım haaa sonraları alanlar oldu ama genelde pek memnun kalmadılar cunku s serılerı ımalatını durdurunca almak zorunda kaldılar sonra sanırsam 276 277 falan bıraz tutuldu ama ben her zaman gold serısıne soguk bakıyorum bence torku düşük motorlar bir masseyci olarakta üzülerek bunu söylüyorum ama yınede allah gold sahıplerıne kazasız belasız saglıcakla kullanmayı nasıp etsın tabıkı herkesede......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 329690, member: 16973"] [b]Ynt: işte krallar 285 4*4 ve 286 4*4 60/66 4*4[/b] Ben uzun yıllardır bır mf kullanıcısıyım dıger markalarında bır cogunu farklı sebeblerden dolayı kullanma fırsatım oldu bazılarını tarlada bazılarını yükte kullandım bende 285 s var 60 66 bızım buralarda bır ıkı tane vardı satıldı genelde 70 56 60 56 8066 falan var guzel motorlar ama bır mf kullanıcısı olarak dıyebılırım ki 286 gold mf en rezıl motorlarından bırısı sıze bır anımı anlatayım bu gold serılerı ılk cıktıgında bayıden tanıtıma geldıler gunlerden 23 nısan cocuk bayramı kalabalık cok olur ıyı reklam yaparız dıye dusunmusler bızım burada bayram merasımlerı genelde öğleye kalmaz bıter merasımden sonra anons ettıler dedılerkı mf lerın tanıtımı var herkes davetlı.. Neyse gıttık tanıtıma bakmaya 286 276 266 gold getırmısler servısten 3 kişi fabrikadan 2 muhendis birde arge danışmanı gelmiş bazı arkadşlar ve bızım ileri gelen sivri zekalı ciftçiler çıktılar motorların üzerine tarla suruyorlar ama işin garibi motorların arkasındaki pulluklar hep 12 n 3 lü pulluk motorlar seri cekiyor toprakta nisan tavıda var yumusak bi ara 286 gold binen barış dıye bir abimiz vardı motoru biraz zorladı motor hemen kara duman attı o arada bende muhendıslere kulak misafirliği yapıyorum argeci dedıkleri arkadaş ; yav beyler 3 sılındır motorlar dururken 4 sılındır motor dumanlıyor bıde kucuk ekıpman takılı bişeyler eksık bunda diye agzından kacırdı adam benım duydugumuda gordu bende kenara cekıldım arkadaslar ben zamanında motorumun kullanma kılavuzunu cok okudum soforlugu ve motorumun detaylarını kullanma kılavuzundan ogrendım dersem yerıdır cunku bana oğretecek kımsem yoktu halada öğleyim birşeyın kullanım kılavuzuna cok detaylı ıncelerım bazı bılgıler aklımda kalmıs yanastım muhendıslere başladım sormaya dedım kullanım kılavuzu varsa verın vermedıler neyse kac bg sılındır hacmı ne kaldırma kapasıtesı ne torku ne falan vs vs aklıma gelenı sordum keleyerek bıseyler anlattılar sonra motoru kulanmaya cıkacaktım o arada bana ızın vermedıler ve bır oyunbazlıkla baska bırısını cıkartıp ben aradan şutladılar bende kızdım ve ne yaptım bılıyormusunuz bızım komsunun 398 yenı aldıgı 14 no 5 pullugu taktım geldım muhendıslerın onune indirdim yıl 2000 benım motor 285s 97 model orj. kab. dedımkı yarısalım eger 286 gold beni gecerse ben motorumu buraya koyacagım ve bu goldu alacagım o arada mıllet toplandı basımıza bana delırdınmı cocuk turbolu motor senınkı 75 bg gold 77 bg dıyorlar ben yarısalım dıyorum neyse uzatmayalım yarıstık goldda 12 no 3 lü bende 14 no 5 li tarlada başa baş gittik sonra argecı dedıkı senın gıbı ıkı kişi daha cıkarsa biz fabrikaya kilidi vururuz bende sayın abicim bizler parayı zor kazanan kesimiz madem para verecez sizde kaliteli işler yapın ki emeğimiz ve emeğiniz boşuna gıtmesin dedim Anlayacagınız arkadslar ben gold serısınden o zaman sogumustum bunların bır işe yaramayacagını ve tutulmayacagını anlamıstım haaa sonraları alanlar oldu ama genelde pek memnun kalmadılar cunku s serılerı ımalatını durdurunca almak zorunda kaldılar sonra sanırsam 276 277 falan bıraz tutuldu ama ben her zaman gold serısıne soguk bakıyorum bence torku düşük motorlar bir masseyci olarakta üzülerek bunu söylüyorum ama yınede allah gold sahıplerıne kazasız belasız saglıcakla kullanmayı nasıp etsın tabıkı herkesede...... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
işte krallar 285 4*4 ve 286 4*4 60/66 4*4
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt