PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
işte petlas cevabı (rezalete bak)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ParaMiliter" data-source="post: 833033" data-attributes="member: 53417"><p><strong>Ynt: işte petlas cevabı (rezalete bak)</strong></p><p></p><p>bir zamanlar bi TSE (Türk Standartları Enstitüsü) vardı</p><p>ve kalite onayı veriyordu.</p><p>uzun yıllardır böyle bir kurumun varlığını unuttum.</p><p>artık kalite kontrolü yapmıyor, belki de kapanmıştır haberim bile yok.</p><p>önceden bir malzemenin üzerine bakardık TSE ibaresi varsa güvenerek alırdık.</p><p>malesef bu memlekette herşeyin suyu çıktı.</p><p>Yerli üretim hiç bir şey almamak gerek,</p><p>çünkü</p><p>kalite yok,</p><p>araştırma geliştirme yok,</p><p>kontrol, düzen, denetim yok,</p><p>satış sonrası yok,</p><p>garanti, yetkili servis yok,</p><p>garanti kapsamında olanları da, kapsam dışına almak için ellerinden geleni yapıyorlar, süreyi geçiriyorlar, yetkili servis zorla aldığında da üstün körü yapıp 'tamam' deyip iade ediveriyorlar...</p><p>şikayet edilecek yer yok,</p><p>mahkemelere gitsen yıllar sürer,</p><p>bilirkişiler gelir, gider...</p><p>aldığın elinde kalır, eskir...</p><p>yetkili servise hiç bir şey olmaz....</p><p></p><p>Garanti ve Yetkili Servisler zaten çalışmıyor,</p><p>o yüzden bari zor bozulan yabancı üretim malzeme almak gerek,</p><p>yerli üretim alırsanız çabuk bozulur ve zarar edersiniz....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ParaMiliter, post: 833033, member: 53417"] [b]Ynt: işte petlas cevabı (rezalete bak)[/b] bir zamanlar bi TSE (Türk Standartları Enstitüsü) vardı ve kalite onayı veriyordu. uzun yıllardır böyle bir kurumun varlığını unuttum. artık kalite kontrolü yapmıyor, belki de kapanmıştır haberim bile yok. önceden bir malzemenin üzerine bakardık TSE ibaresi varsa güvenerek alırdık. malesef bu memlekette herşeyin suyu çıktı. Yerli üretim hiç bir şey almamak gerek, çünkü kalite yok, araştırma geliştirme yok, kontrol, düzen, denetim yok, satış sonrası yok, garanti, yetkili servis yok, garanti kapsamında olanları da, kapsam dışına almak için ellerinden geleni yapıyorlar, süreyi geçiriyorlar, yetkili servis zorla aldığında da üstün körü yapıp 'tamam' deyip iade ediveriyorlar... şikayet edilecek yer yok, mahkemelere gitsen yıllar sürer, bilirkişiler gelir, gider... aldığın elinde kalır, eskir... yetkili servise hiç bir şey olmaz.... Garanti ve Yetkili Servisler zaten çalışmıyor, o yüzden bari zor bozulan yabancı üretim malzeme almak gerek, yerli üretim alırsanız çabuk bozulur ve zarar edersiniz.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
işte petlas cevabı (rezalete bak)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt