PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
işte petlas cevabı (rezalete bak)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 833037" data-attributes="member: 26155"><p><strong>Ynt: işte petlas cevabı (rezalete bak)</strong></p><p></p><p><span style="color: black">burada deutz marka traktörler çok yaygındır ve hepsinin üzerinde petlas var madem ben bilinçsiz bir kullanıcıyım... düşük basınçlı ve SOĞUKTA ;D</span></p><p><span style="color: black">kullandım e buradaki 300-400 tane deutz sahibidemi benimle aynı kaderi yaşattı traktöre bu ne vicdansızlık...</span></p><p><span style="color: black">deutuza hep beraber buradaki kullanıcılarla mail ve resim atacaz deutzun üzerinde gelen lastik markası oldukça satın alınmayacağını bildirecez..</span></p><p><span style="color: black">yani diyosun biz üretip biz kullanamayacaz..</span></p><p><span style="color: black">illa yabancı malları almayın diyorlar ...</span></p><p><span style="color: black">e peki onun kadar kaliteli ol milleti kandırma ..malının arkasında dur ...yerli olsun hepimiz kazanalım...</span></p><p><span style="color: black">ama yok...</span></p><p><span style="color: black">dediğin gibi ucuza para verecek kadar zengin olmamalıyız..</span></p><p><span style="color: black">hacım sanada geçmiş olsun ...</span></p><p><span style="color: black">bulurlar bi bahane canını sıkma adamlar o kadar rahatki inanamazsın...</span></p><p><span style="color: black">sana verecekleri cevabı ben şimdiden BURAYA YAZAYIM.</span></p><p><span style="color: black">düşük basınçla kullanım ve sıcak havaya maruz kalmıştır fabrikamıza neeee ;D</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 833037, member: 26155"] [b]Ynt: işte petlas cevabı (rezalete bak)[/b] [color=black]burada deutz marka traktörler çok yaygındır ve hepsinin üzerinde petlas var madem ben bilinçsiz bir kullanıcıyım... düşük basınçlı ve SOĞUKTA ;D kullandım e buradaki 300-400 tane deutz sahibidemi benimle aynı kaderi yaşattı traktöre bu ne vicdansızlık... deutuza hep beraber buradaki kullanıcılarla mail ve resim atacaz deutzun üzerinde gelen lastik markası oldukça satın alınmayacağını bildirecez.. yani diyosun biz üretip biz kullanamayacaz.. illa yabancı malları almayın diyorlar ... e peki onun kadar kaliteli ol milleti kandırma ..malının arkasında dur ...yerli olsun hepimiz kazanalım... ama yok... dediğin gibi ucuza para verecek kadar zengin olmamalıyız.. hacım sanada geçmiş olsun ... bulurlar bi bahane canını sıkma adamlar o kadar rahatki inanamazsın... sana verecekleri cevabı ben şimdiden BURAYA YAZAYIM. düşük basınçla kullanım ve sıcak havaya maruz kalmıştır fabrikamıza neeee ;D[/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
işte petlas cevabı (rezalete bak)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt