PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
İşte Renault Talisman
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 1025327" data-attributes="member: 51323"><p>Vışşşşşşşş...</p><p></p><p>Bİldiğim kadarı ile tasarımı Passat'tan önce tamamlanmıştı. Tek çalıntı olabilecek şey lansman rengidir.</p><p></p><p>Otomobil genel hatlarıyla çok hoş ve güzel fakat bu tasarıma iç ortamda daha göze hitap eden bir orta göğüs beklerdim. Ekran bir ipad gibi düşünülmüş güzel bir düşünce ama tuş takımı o ekran için çok albenili değil ortadaki havalandırma çıkışlarıda kenarlardakiler gibi hatlara estetik değil.</p><p></p><p>Sonuç olarak biniciyi memnun edecek bir araç olduğunu düşünüyorum özelliklede full alınırsa. Bu araca 100 bin lira para vermek düşündürücü olabilir alternatiflere yöneltebilir ama bütçe 130 bin liraya çıkarsa kesinlikle ilk tercih olur benim fikrim. Touch ve icon arasında dağlar kadar fark var hem aradaki donanım farkına hemde motor farkıda değecek bir meblağ.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 1025327, member: 51323"] Vışşşşşşşş... Bİldiğim kadarı ile tasarımı Passat'tan önce tamamlanmıştı. Tek çalıntı olabilecek şey lansman rengidir. Otomobil genel hatlarıyla çok hoş ve güzel fakat bu tasarıma iç ortamda daha göze hitap eden bir orta göğüs beklerdim. Ekran bir ipad gibi düşünülmüş güzel bir düşünce ama tuş takımı o ekran için çok albenili değil ortadaki havalandırma çıkışlarıda kenarlardakiler gibi hatlara estetik değil. Sonuç olarak biniciyi memnun edecek bir araç olduğunu düşünüyorum özelliklede full alınırsa. Bu araca 100 bin lira para vermek düşündürücü olabilir alternatiflere yöneltebilir ama bütçe 130 bin liraya çıkarsa kesinlikle ilk tercih olur benim fikrim. Touch ve icon arasında dağlar kadar fark var hem aradaki donanım farkına hemde motor farkıda değecek bir meblağ. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
İşte Renault Talisman
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt