PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
İşte Renault Talisman
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 1025661" data-attributes="member: 51323"><p>Mercedes ile BMW nin müşteri kitlesi çok farklı. ML bilinmiyor değil ülkemizde ML nin karakteristiğine uyan insan yapısı bir BMW X5 ile kıyaslandığında daha az sayıda kalıyor. Bana göre BMW nin Mercedes ten öne çıkan tek konusu motor performansı. Mercedes'in kitlesi gereği böyle bir iddiasıda yok zaten ayrıca reklamıda yok. Kişisel fikrimce de X5 tam bir odun tam bir kalas. X6 yada X4 için aynı şeyi düşünmüyorum. Tercihim X5 yerine benim ML olurdu kesinlikle. Amerika'da da BMW değil Mercedes tutuluyor aksine.</p><p></p><p>100 bin lira para vermek o araç için düşündürü olur demiştim. Sebebide aynı paraya D segment alternatiflerinin marka değeri olarak ve donanım olarak Talisman'dan üstün olmasıdır. İnsanı ilk etapta Passat'a yöneltir bu meblağ ardından Superb gibi. </p><p></p><p>Banada bedava verseler Ford almam. Plastikleri gösterişsiz ve kişisel fikrimce zevksiz. Aracın içi tek doku olunca belirli bir süre sonra sıkılıyorsunuz. B segment gibi ya da zevksiz crossover lar gibi dizayn edilmiş. Daha iyi bir konsolu hakediyor. 3.20D muhtemelen 2. el olur 2. eli sıfır bir otomobille kıyaslamak pek doğru olmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 1025661, member: 51323"] Mercedes ile BMW nin müşteri kitlesi çok farklı. ML bilinmiyor değil ülkemizde ML nin karakteristiğine uyan insan yapısı bir BMW X5 ile kıyaslandığında daha az sayıda kalıyor. Bana göre BMW nin Mercedes ten öne çıkan tek konusu motor performansı. Mercedes'in kitlesi gereği böyle bir iddiasıda yok zaten ayrıca reklamıda yok. Kişisel fikrimce de X5 tam bir odun tam bir kalas. X6 yada X4 için aynı şeyi düşünmüyorum. Tercihim X5 yerine benim ML olurdu kesinlikle. Amerika'da da BMW değil Mercedes tutuluyor aksine. 100 bin lira para vermek o araç için düşündürü olur demiştim. Sebebide aynı paraya D segment alternatiflerinin marka değeri olarak ve donanım olarak Talisman'dan üstün olmasıdır. İnsanı ilk etapta Passat'a yöneltir bu meblağ ardından Superb gibi. Banada bedava verseler Ford almam. Plastikleri gösterişsiz ve kişisel fikrimce zevksiz. Aracın içi tek doku olunca belirli bir süre sonra sıkılıyorsunuz. B segment gibi ya da zevksiz crossover lar gibi dizayn edilmiş. Daha iyi bir konsolu hakediyor. 3.20D muhtemelen 2. el olur 2. eli sıfır bir otomobille kıyaslamak pek doğru olmaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Teknoloji
İşte Renault Talisman
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt