PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İŞTE SİZE YENİ ERKUNT KISMET
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ağır Abi" data-source="post: 208839" data-attributes="member: 168"><p><strong>Ynt: İŞTE SİZE YENİ ERKUNT KISMET</strong></p><p></p><p>bu yazıyı erkunt wep sıtesındekı butun yetkılılre yazdım burayada yazma gereksımı duyuyorum</p><p></p><p> 100m2 tarlayı 890gr mazotla sürüyoruz diye noter huzurunda tespıst ettırdık dıyorsunuz</p><p></p><p></p><p>Sizin 890gr mazot lafına inanan bir çiftçimiz sizin servet 80 4*4 lüks aldı fakat yıllardır mf kullndığı için ancak sizin traktörü bir ay kullnabildi yanında çanta bidon taşıdı bu bidon ne diye sordugumuzda öğlenden mazot bitiyor hadi eve göresim geldi mazot ibresi evi gösteriyor diye hemen sattı bizde 1000 m2 2,5 kg mazotla tarla sürüyoruz şu traktörün hangisi 890gr mazotla tarla sürüyorsa bizde görelim malüm köylülün aklı gözündedir gözü ile görmedikçe inanmaz şu işi bizde bi görelim noterliğe gerek yok yerli malı yurdun malı herkez onu kullnmalı ama biz zaten 1972 yılından berı ağırlıklarımızda erkunt markasını görüyoruz ve gururla taşıyoruz hatta bazı traktörlerimizin sanzıman kovanlarında görüyoruz erkunt ibaresini fakat motor kısmında bizi ikna etmiş sayılmazsınız bır haftadır bu yılkı pancar yerını surmekle mesgulum bır gun 5 lt dıger gun tarla bıraz çökek 5,5lt dayanıyor bunlar kalkmıs 890gr bahsedıyor bızım buralarda yakacagını hıc zannetmıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ağır Abi, post: 208839, member: 168"] [b]Ynt: İŞTE SİZE YENİ ERKUNT KISMET[/b] bu yazıyı erkunt wep sıtesındekı butun yetkılılre yazdım burayada yazma gereksımı duyuyorum 100m2 tarlayı 890gr mazotla sürüyoruz diye noter huzurunda tespıst ettırdık dıyorsunuz Sizin 890gr mazot lafına inanan bir çiftçimiz sizin servet 80 4*4 lüks aldı fakat yıllardır mf kullndığı için ancak sizin traktörü bir ay kullnabildi yanında çanta bidon taşıdı bu bidon ne diye sordugumuzda öğlenden mazot bitiyor hadi eve göresim geldi mazot ibresi evi gösteriyor diye hemen sattı bizde 1000 m2 2,5 kg mazotla tarla sürüyoruz şu traktörün hangisi 890gr mazotla tarla sürüyorsa bizde görelim malüm köylülün aklı gözündedir gözü ile görmedikçe inanmaz şu işi bizde bi görelim noterliğe gerek yok yerli malı yurdun malı herkez onu kullnmalı ama biz zaten 1972 yılından berı ağırlıklarımızda erkunt markasını görüyoruz ve gururla taşıyoruz hatta bazı traktörlerimizin sanzıman kovanlarında görüyoruz erkunt ibaresini fakat motor kısmında bizi ikna etmiş sayılmazsınız bır haftadır bu yılkı pancar yerını surmekle mesgulum bır gun 5 lt dıger gun tarla bıraz çökek 5,5lt dayanıyor bunlar kalkmıs 890gr bahsedıyor bızım buralarda yakacagını hıc zannetmıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
İŞTE SİZE YENİ ERKUNT KISMET
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt