PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İşte Türkiye'deki benzin gerçeği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 369665" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: İşte Türkiye'deki benzin gerçeği</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Şuan bişeyin sarpa sardıgını düşünmüyorum açıkcası ben ileriyi daha aydınlık görüyorum türkiye çok şey kat ediyor dahada hızlanacak gibi.. şu geçiş evresinde bazı eksiklikler oluyor uygulamada ama düşünülenler aslında hep güzel şeyler .. Hükümetin degilde tarım bakanının değişmesi gerektigini düşünüyorum.. Çifçiye bi çok destek ve hibe olmasına ragmen bundan her çifçinin yararlanamaması asıl sorun şuan türkiyede uygulamada hatalar var.. umarım bunlar ileriki dönemlerde giderilir ve tarım bakanıda değişir büyük ihtimalle.. umutla bakmak lazım yarına..(siyasete biraz girdik affınıza sıgınarak..)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 369665, member: 2401"] [b]Ynt: İşte Türkiye'deki benzin gerçeği[/b] Şuan bişeyin sarpa sardıgını düşünmüyorum açıkcası ben ileriyi daha aydınlık görüyorum türkiye çok şey kat ediyor dahada hızlanacak gibi.. şu geçiş evresinde bazı eksiklikler oluyor uygulamada ama düşünülenler aslında hep güzel şeyler .. Hükümetin degilde tarım bakanının değişmesi gerektigini düşünüyorum.. Çifçiye bi çok destek ve hibe olmasına ragmen bundan her çifçinin yararlanamaması asıl sorun şuan türkiyede uygulamada hatalar var.. umarım bunlar ileriki dönemlerde giderilir ve tarım bakanıda değişir büyük ihtimalle.. umutla bakmak lazım yarına..(siyasete biraz girdik affınıza sıgınarak..) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İşte Türkiye'deki benzin gerçeği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt