PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İşte Türkiye'deki benzin gerçeği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 370790" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: İşte Türkiye'deki benzin gerçeği</strong></p><p></p><p>Koalis yon dönemini bırakında ta cumhuriyet ten bu yana yapılanlara bakın derim ben.. türkiye çağ atladı bu bi gerçek ben 10 yıl evvel gelecege bu kadar umutla bakmıyordum türkiyeye başka devletler borcu yüzünden elmi koyacak diyordum .. Batmış kasaları bomboş bi güçsüz bi türkiye vardı.. her alanda dışa bağımlı bi türkiye vardı.. düşünün ki cumhuriyet tarihinden belli bir yerli piyade tüfegini bile üretemeyen bi ülke vardı.. Bi tank modernizasyonu için israile verilen milyonlarca dolarlar vardı.. Başka ülkelerdeki teneke kutuları tank diye türkiyeye satanlar ve bu alımları yapan bakanlar vardı.. f-16 ların kodlarını çözen mühendislerin öldügü bi ülke vardı bugün kendi savas sistem ve araçlarında kendi yazılımını üreten bi ülke var.. 1km den eşşekle evine su götüren çifçiler vardı şimdi herkesin evinde şebeke suyu akıyor.. sizce bu kadar hizmetin kaynagı nereden geldi.. Batan bi ülke nasıl böle toparlandı.. Eger çalınıp çırpılıp hortumlansaydı iyi yönetilemeseydi bugün yine 2001 deki durumdaydık.. Bazı şeyleri görmek lazım şuan türkiyenin durumu tüm dünyayı kıskandırıyor ve korku salıyor.. Dış ilişkilerde atılan zekice adımları görmemek imkansız.. Çuntacıları ergenekoncuları şu ana kadar okadar hükümet geldi hangisi bırakın temizlemeyi agızlarına alıp telefüz etmeye bile cesaret edemediler bi çogu onların kuklası oldu.. milyonlarca kişinin ahı alınıp hakkı yendi.. bunlar türkiyenin gerçekleri.. 50 yıldır bi siyasi görüşün olabilirdiye o görüş dogruda yönetilse yanlışta yönetilse arkasında gideceksin diye bişey yok kalıpları aşmak lazım türkiye için hayırlısını dogrusunu görmek lazım.. artık sağ-sol zamanı bitmiştir ayrışma degil bütünleşme zamanıdır her sey türkiye için olmalı.. akrabam partilim görüşlerinden uzaklaşmak lazım.. gercekten türkiye için hayırlısının ne olduguna inanıyorsan onun hakkını vermelisin.. bu bana göre yanlış olur sana göre dogru olur ama önemli olan vicdanının rahat olması.. Kendi çıkarını sadece düşünmeden öksüzün yetimin tüm toplumun menfaatini ve hakkını gözeterek bazı şeylere karar verilmeli.. ben öle yapmaya çalışıyorum.. Siyasi görüşüm olmassa bile ben bana göre türkiye için dogruları kim yapacaksa kim güven veriyorsa onu desteklerim.. yeterki vicdanım rahat olsun.. (bunlar benim düşüncelerim kimseyi baglamaz siyasete çok kaçtık kusurabakmayın arkadaşlar..)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 370790, member: 2401"] [b]Ynt: İşte Türkiye'deki benzin gerçeği[/b] Koalis yon dönemini bırakında ta cumhuriyet ten bu yana yapılanlara bakın derim ben.. türkiye çağ atladı bu bi gerçek ben 10 yıl evvel gelecege bu kadar umutla bakmıyordum türkiyeye başka devletler borcu yüzünden elmi koyacak diyordum .. Batmış kasaları bomboş bi güçsüz bi türkiye vardı.. her alanda dışa bağımlı bi türkiye vardı.. düşünün ki cumhuriyet tarihinden belli bir yerli piyade tüfegini bile üretemeyen bi ülke vardı.. Bi tank modernizasyonu için israile verilen milyonlarca dolarlar vardı.. Başka ülkelerdeki teneke kutuları tank diye türkiyeye satanlar ve bu alımları yapan bakanlar vardı.. f-16 ların kodlarını çözen mühendislerin öldügü bi ülke vardı bugün kendi savas sistem ve araçlarında kendi yazılımını üreten bi ülke var.. 1km den eşşekle evine su götüren çifçiler vardı şimdi herkesin evinde şebeke suyu akıyor.. sizce bu kadar hizmetin kaynagı nereden geldi.. Batan bi ülke nasıl böle toparlandı.. Eger çalınıp çırpılıp hortumlansaydı iyi yönetilemeseydi bugün yine 2001 deki durumdaydık.. Bazı şeyleri görmek lazım şuan türkiyenin durumu tüm dünyayı kıskandırıyor ve korku salıyor.. Dış ilişkilerde atılan zekice adımları görmemek imkansız.. Çuntacıları ergenekoncuları şu ana kadar okadar hükümet geldi hangisi bırakın temizlemeyi agızlarına alıp telefüz etmeye bile cesaret edemediler bi çogu onların kuklası oldu.. milyonlarca kişinin ahı alınıp hakkı yendi.. bunlar türkiyenin gerçekleri.. 50 yıldır bi siyasi görüşün olabilirdiye o görüş dogruda yönetilse yanlışta yönetilse arkasında gideceksin diye bişey yok kalıpları aşmak lazım türkiye için hayırlısını dogrusunu görmek lazım.. artık sağ-sol zamanı bitmiştir ayrışma degil bütünleşme zamanıdır her sey türkiye için olmalı.. akrabam partilim görüşlerinden uzaklaşmak lazım.. gercekten türkiye için hayırlısının ne olduguna inanıyorsan onun hakkını vermelisin.. bu bana göre yanlış olur sana göre dogru olur ama önemli olan vicdanının rahat olması.. Kendi çıkarını sadece düşünmeden öksüzün yetimin tüm toplumun menfaatini ve hakkını gözeterek bazı şeylere karar verilmeli.. ben öle yapmaya çalışıyorum.. Siyasi görüşüm olmassa bile ben bana göre türkiye için dogruları kim yapacaksa kim güven veriyorsa onu desteklerim.. yeterki vicdanım rahat olsun.. (bunlar benim düşüncelerim kimseyi baglamaz siyasete çok kaçtık kusurabakmayın arkadaşlar..) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İşte Türkiye'deki benzin gerçeği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt