PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İşte Türkiye'deki benzin gerçeği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 370945" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: İşte Türkiye'deki benzin gerçeği</strong></p><p></p><p>Suskun51 bende aynı şeyleri yazıcaktım benden evvel davranmışsın.. cari açıgın nereden büyüdüğü ortada enerji de dışa bagımlılıktan büyük ölçüde.. ve cari acık büyüyor diyenler nükler enerji santrali kurulmasına ne hikmetse karşılar bu kadar tezatlık olur anlayın artık... bana kualisyon hükümeti zamanını övmeyin ital bakanlarla yönetildigimiz günleri hatırlamak istemiyorum.. bankalara olan vatandaşın borcundan hükümet mi sorumlu yapmayın artık.. düşen faizlerden dolayı miletin krediye akın etmesinden yatırım yapmasından kaynaklanan büyük ölçüde borc .. çevremdeki memurların %80 ev kredisi kullanıp ev sahibi oldu mesela çifçilerin neredeyse %70 i yine traktör kredisi gibi bi çok kredi kullanıyor .. çünkü kredi faiz oranları eskisi gibi uç muyor makul degerlerde herkes korkmadan kullanıyor.. bu bi geçiş aşamasıdır yapılanları görmeyenler açık arayanlar acaba alternatifinin olduguna canı gönülden inanıyorlar mı.. daha iyisini yapacak var mı.. ben baştan aşagı inceledim göremedim.. şuan alternatifsiz bi yönetim var..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 370945, member: 2401"] [b]Ynt: İşte Türkiye'deki benzin gerçeği[/b] Suskun51 bende aynı şeyleri yazıcaktım benden evvel davranmışsın.. cari açıgın nereden büyüdüğü ortada enerji de dışa bagımlılıktan büyük ölçüde.. ve cari acık büyüyor diyenler nükler enerji santrali kurulmasına ne hikmetse karşılar bu kadar tezatlık olur anlayın artık... bana kualisyon hükümeti zamanını övmeyin ital bakanlarla yönetildigimiz günleri hatırlamak istemiyorum.. bankalara olan vatandaşın borcundan hükümet mi sorumlu yapmayın artık.. düşen faizlerden dolayı miletin krediye akın etmesinden yatırım yapmasından kaynaklanan büyük ölçüde borc .. çevremdeki memurların %80 ev kredisi kullanıp ev sahibi oldu mesela çifçilerin neredeyse %70 i yine traktör kredisi gibi bi çok kredi kullanıyor .. çünkü kredi faiz oranları eskisi gibi uç muyor makul degerlerde herkes korkmadan kullanıyor.. bu bi geçiş aşamasıdır yapılanları görmeyenler açık arayanlar acaba alternatifinin olduguna canı gönülden inanıyorlar mı.. daha iyisini yapacak var mı.. ben baştan aşagı inceledim göremedim.. şuan alternatifsiz bi yönetim var.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
İşte Türkiye'deki benzin gerçeği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt