PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2009
Sorular - Sorunlar
İstek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="flamekiss" data-source="post: 239055" data-attributes="member: 19216"><p><strong>Herkese selam.. Oyunun orjinal araçlarına herşeyi ekip biçip taşıyabilmeleri için ayarlama yapmak istiyorum.</strong></p><p> <strong>.xml dosyalarından anlıyorum ancak oyun ile ilgili elimde fazla kaynak yok.</strong></p><p><strong>Sizden ricam şu listedekilere en yakın modsları bnmle paylaşmanız..</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. mümkün oldugu kadar cok çeşitte hasat taşıyan römork</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. mümkün oldugu kadar çok çeşitte biçme yapabilecek biçerdöver bıçakları</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. mümkün oldugu kadar çok çeşitte ürüne uyumlu biçerdöver</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. elinizde hepsine birden uyan araçlar yoksa yine de paylaşabilirsiniz bu şunun içindir gibisinden..</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Ayrıca bu konuda biriken linkleri bn bu msj altında topluycam ki arşiv niteliği de taşısın..</strong></p><p> <strong>.xml dosyalarındki ayaralamaları tamamladıgımda sizlerle o araçları paylaşacm..</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Fikirlerinizi de bekliyorum..</strong></p><p><strong>İligilenenlere şimdiden tşkler</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="flamekiss, post: 239055, member: 19216"] [b]Herkese selam.. Oyunun orjinal araçlarına herşeyi ekip biçip taşıyabilmeleri için ayarlama yapmak istiyorum. .xml dosyalarından anlıyorum ancak oyun ile ilgili elimde fazla kaynak yok. Sizden ricam şu listedekilere en yakın modsları bnmle paylaşmanız.. 1. mümkün oldugu kadar cok çeşitte hasat taşıyan römork 2. mümkün oldugu kadar çok çeşitte biçme yapabilecek biçerdöver bıçakları 3. mümkün oldugu kadar çok çeşitte ürüne uyumlu biçerdöver 4. elinizde hepsine birden uyan araçlar yoksa yine de paylaşabilirsiniz bu şunun içindir gibisinden.. Ayrıca bu konuda biriken linkleri bn bu msj altında topluycam ki arşiv niteliği de taşısın.. .xml dosyalarındki ayaralamaları tamamladıgımda sizlerle o araçları paylaşacm.. Fikirlerinizi de bekliyorum.. İligilenenlere şimdiden tşkler[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Farming Simulator Serileri
Farming Simulator 2009
Sorular - Sorunlar
İstek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt